21 Aralık 2011 Çarşamba

İyiliklerin Güzelliklerin Başlangıcı Olsun İnşallah

Geçtiğimiz son bir yıl benim için çok çok zor geçti. Blogumda doğum günümü iki kez kutlamışım sizlerle. 2009 ve 2010 yazıları bunlar. Hep blog arkadaşlarım yanımda oldu. Bu internet çok kötü bir şey diyorlar ama ben en iyi seçimlerimi hep internet ile yaptım. LaFeaM, Arwen, Mavi, Tarih84, Masalevi, Akira, Kaktüs, Aslı ve Winpohu. Hepsi yüzyüze tanışıp, güldüğüm, eğlendiğim, yediğim, içtiğim arkadaşlarım. Hepsiyle internet üzerinden tanıştık kaynaştık. Yani sözün kısası zor geçen bir yıl olsa da tercihlerim seçimlerim beni yanıltmadı. Allah utandırmasın inşallah.

Dedim ya çok zor geçti bu yıl. Yanımdan ayrılmayan, bir an olsun beni yalnız bırakmayan, herkesin sustuğu, iç sesimle yalnız kaldığımda yanımda olan dostum LaFea sayesinde atlattım bu zor günleri. Hep yanımdaydı, hep benimleydi saolsun. Cana can katan, yüreklere su serpen bir dostluk bizimkisi. %100 dürüstlüğe dayanıyor. Yalanı yok sahteliği yok. Allah nazarlardan saklasın inşallah.

Doğum günüm 21 Aralık yani bugün. Ama bizim ailede hediyeler alındığında genelde dayanamayıp verilir. İşte benim hediyemde pazar günü geldi. Canım ablam hem kendi hemde annemin hediyesini dayanamayıp bana verdi :D 





C&A mağazalarından alışveriş yapmaya bayılıyorum. Çünkü hem bedenime hemde bütçeme uygun çok güzel şeyler buluyorum. Yukarıda ablamın seçip beğendiği gömlek ve yımış yımış yelek tam zevkime göre :) Özellikle yelek beni yavru mamut gibi gösterse de bayıldımmm!! Dokunması, ele gelişi ve yumuşaklık hissi harika :) 

Diyeceğim o ki ilk doğum günü hediyemi taaa pazar gününden aldım bile :D Ama aslında benim enn büyük, enn güzel ve en şahane hediyem canımdan çok sevdiğim biricik anneciğimdir. Onun varlığı, onun yanımızda olması, kucağının cennet sıcaklığı, teninin miss kokusu... Dünyaları verseniz değişmem. Güzel mevlam annemi ve ailemi benden ayırmasın, kötü günlerimiz Allahın izniyle bitsin gitsin inşallah :) 

Bu da böyle bir doğum günü yazısı oldu. Bol dualı, bol teşekkürlü :) 

Seneye daha mutlu, daha neşeli ve hayat dolu bir yazı olur inşallah.

10 yorum:

  1. 'Benimle ilgili güzel sözlerin için çok teşekkür ederim'... diye bir yorum bırakırmışım ha ha artık sende bu arkadaşlığı noktalarsın bu mesajdan sonra :) Öncelikle hediyelerin çok şirin. Ben de severim C&A yı. Canım benim, hiç bir şey yapmadım arayıp, sormaktan başka. Elimden gelen bir şey olsaydı keşke. Aynen Allaha binlerce şükür beni de yanıltmadı tercihlerim. Ama bunda çok zeki olmamızın payı büyük ha ha ha :) Umarım geçer gider bu sıkıntılar artık 2012 bir devrin başlangıcı diyorlar. Güzelliklerin, iyiliklerin, bol sağlıklı günlerin başlangıcı olsun hepimiz için. Allah anneni size, sizi ona bağışlasın inşalllahh. Pamuk pamuk olana kadar beraberce yaşlanın, küçük mikroplar dünyaya gelsin senin gibi :) Doğum Günün Kutlu olsun canımın içi. İYİ Kİ AMA İYİ Kİ DOĞMUŞSUN iyiki tanımışım seni... GONG YOO BAHANE ARKADAŞLIK ŞAHANE diyorum her zaman ki gibi :)

    YanıtlaSil
  2. İyi ki doğdun Nefertiti... Ben gerçi buradan değil Darkangelhome forumdan öğrendim doğum gününü. :D Olsun. Güle güle kullan hediyelerini de... Daha nice senelere...

    YanıtlaSil
  3. @La Fea
    O kadarcık yazsaydın görürdük ne olacağını :D C&A mağaza olarak tam bana hitap ediyor :D Aramaktan başka birşey yapmadım diyorsun ama an geliyor insan sadece sevdiklerinin sesini duymak istiyor ;)

    2012 hepimiz için sağlıklı,mutlu, huzurlu,şanslı ve aşk dolu geçsin umarım. Pamuk pamuk olayım küçük mikroplarımı seveyim :D tam benlik yaw :D Can-ı gönülden teşekkürler canım ♥♥♥

    YanıtlaSil
  4. @Peri

    Teşekkürler canım. Ablacığımın forumuna da epeydir uğramıyom yav :D İnşallah sevdiklerimle beraber :) Tekrar teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  5. minik kuş tekrar kutlu olsun doğum günün yeni gördüm yazıyı
    teşekkür ederim güzel sözlerin için ve amin diyorum duaların için..
    Allah ailemizi sevdiklerimizi ayırmasın yanımızdan onlardan uzağa koymasın bizi hasret bırakmasın yokluklarını göstermesin..
    sizin de Allah yardımcınız olsn tekrar tekrar inşallah sağlığına bir an önce kavuşur annen canım öpüyorum
    seni seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yıl benim için kötü oldu bu doğum günü. Unuttum resmen yahu. Aslında unuttum denemez. Ben tarihi 26 Aralık diye kodlamışım. Beş gün önce olunca da hazırlıksız yakalandım. Sabah gelip her yanı mesaj görünce şaştım kaldım. Ben öyle feysbukun kenarından takip etmiyorum çünkü. Öğrenmiştim bitmişti benim için tarih bakma. Ama nasıl olduysa beş gün farklı kaydetmişim belleğe. Nabalım bu yıl da böyle olsun. İki üç yılda bir saçmalıyorum ben zaten. İlk yıl da La Fea'nın doğum günü hediyesini sırf adresi nasılsa alırım dedim diye geç yollamak zorunda kalmıştım. Gerçi bu yıl geniş geniş,sizi düşüne düşüne hediye seçmeye bile gidemedim =(
    Zaten benim kendimi kötü hissettiğim nokta hediye noktasından çok mesaj bile atamamam oldu. Yoğun bir dönem azizim. Sen beni biliyorsun değil mi? =)

    Şimdi asıl mesajıma geliyorum.

    Ben bu doğum günlerinin insanın yaşlanması değil olgunlaşması olduğunu düşünüyorum. Her yıl bir şeyler katarak giriyoruz yeni bir yaşa. Sen bu yıl bir şeyler değil çok şeyler yaşadın. Bizim kazanamadığımız şeyler kazandın haliyle. Allah bir daha yaşatmasın bu yılın acılarını. İnanıyorum ki yaşatmayacak da. Ama sen yaşındakilerin çok önünde devam edeceksin bu hayata. Tabi küçüklerin yaşına da ineceksin her zamanki çıtırlığınla. İnmelisin zaten ben hiç çıkamam o yaşlara kadar =P

    Tekrar tekrar özür diliyor ama aramızda aranmadığını biliyorum keheheke =D
    Öpüyor öpüyor öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. gecikmeli bir doğumgünü tebriği de benden!
    henüz göz göze değmemiş olsa da, gönül gönüle değdi bence. senin için tüm iyi şeyleri yürekten diliyorum. minik 'made in korea' hediyen ise ilk buluşmamızı bekliyor. hadii, bahanemiz olsun:)

    YanıtlaSil
  8. @arwen

    Amin canım amiiinn diyorum bende. Bende seni seviyorum canım ♥

    YanıtlaSil
  9. @mavi
    Yazdım kenara zaten bittinnn sen =) Ama kabul et sen alıştırdın bizi dimi ama :D Zaten ben bir aksilik olduğunu anlamıştım. Hediye işin gülümseten tarafı. Esas sen aramayınca anladım ben birşeyler olduğunu. Büyük olasılıkla da unuttu dedim kendi kendime. Twitterde de biryerlere gittiğini yazmıştın. O yüzden unuttu dedim ;)

    Daha fazla olgunlaşmayı reddediyorum. Ben hep olduğum gibi kalacağım :D Allah bunları unutturacak dert vermesin. Güzel mevlam sevdiklerimizin acılarını yaşatmasın bizlere canım.

    Aramızda özüre gerek yok. Biliyorsun. Sana sözüm sende saklı. Allahın izniyle birgün mutlaka yerine getireceğim.

    Öpüyorum öpüyorum öpüyorum...♥

    YanıtlaSil
  10. @özlem
    İçtenliğimiz doğallığımız karşılıklı sanırım. Görmeden sevdik birbirimizi.

    Ama ama ben çok merak ettim hediyemi şimdi :D Bahane şahane. O zaman yılbaşı sonrası müsait olduğunda bize bildirmen yeterli. Senin telefonun bende var benimki de sende olmalı. Mail atmıştım sana. Mutlaka buluşmalıyız ♥

    Ve güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. Bir dahaki yıl beraber kutlamak dileğiyle =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...