Son keşfimiz :) Gerçekten annem ve ben özellikle son bir aydır her yemekte bu salatayı yiyoruz. Utanmasak kahvaltıda bile yiyeceğiz o derece yani :) Bir tek ablam sevmedi tadını, közleme kokuyor diyor. Valla bana göre kokusu ve tadı gayet normal. Ama ablam gibi hassas bir buruna ve damak tadına sahipseniz orasını bilemeyeceğim.
Ama her halükarda denemenizi tavsiye ederim. Patlıcan ve kırmızı biber parpullaması (bizim bölgede közlemeye parpullama derler) yani közleme salatası şahane. Hem zeytinyağlı olması hem de içinde eser miktarda sarımsak içermesi tadını çok hoş yapıyor.
son zamanlarda tat ürünlerini çokça tüketir oldum, görüntü bile nefiss sevilmeyecek gibi değil ki:) zaten közlemesi makbul götür şekercim:) valla ben bazen mezeleri kahvaltıda bile yiyorum kızarmış ekmekle şahane oluyor.
YanıtlaSil@tarih84
YanıtlaSilLezzeti de görüntüsü gibi şahane ♥ TAT son zamanlarda kendini aşmakla çok meşgul anlaşılan euhuheuhee denemediysen mutlaka denemelisin ;)
İçinde sarımsak olmasa denerdim. Afiyet olsun şekercim :)Fotoğraflar da güzel :)
YanıtlaSil@Joey Potter
YanıtlaSilSarımsağın tadı belli bile olmuyor.Süs diye koymuşlar desem yeridir :D :P
@Joey Potter
YanıtlaSilFotoğraf makinam Canon falan değil Samsung ama ben çok memnunum makinamdan. Üstün performans gösteriyor aman maşallah ♥
Şimdi alışverişten geldim tüh bak yanlış almışım:(
YanıtlaSilBne de tat markasının sadece patlıcan közlemesini aldım:( Bkalım benim aldığım nasıl çıkacak.