14 Şubat 2012 Salı

ON THE AİR

Aralık ayında Garanti Bankasının Facebook Sayfası üzerinden düzenlediği bir çekiliş vardı. Garanti Yılbaşı Ağacı çekilişi. Ben de şansımı denemeye karar vermiştim. 

Çekiliş sonucunda İnternet Mikrofonu kazanmıştım. Aradan zaman geçince unuttum açıkçası. Bu sabah kapımızı çalan kargonun getirdiği küçük paketi görünce aklıma geldi.

Nihayetinde mikrofon elime ulaştı ve açıkça söylemek gerekirse çok beğendim. Radyocuların yada eski türk filmlerinde şarkıcıların kullandıkları mikrofonlara benziyor :)  Hemen test ettim. Ayrıca mini hoparlör olarak da kullanılan bir mikrofon. Tek negatif özelliği pille çalışması. Pillerini takınca üst tarafta yazan ON THE AİR yazısında ışık yandı. Çok hoşuma gitti.





NOT: Şimdi bu benim sevgililer günü hediyem mi oldu şimdi :D euehuehuhe 

4 yorum:

  1. Çok hoşmuş canım. İyi günlerde kullan. Cidden mikrofon özelliği var mı ki? :) Sevgililer günü hediyesi olmuş valla. Garanti ile aşk yaşıyorsunuz demek. Neden benim haberim yok? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var :D Mikrofon derken hani kulaklıklarımızda ekli zımbırtı var ya işte bu onun işlevini görüyor :D internet üzerinden sık sık konuşma yapanlar için ideal. Ama insan kendini kaptırıp şarkı söylemeye başlayabilir =))))

      Sil
  2. ayyy bayıldımmm:)) ışıkları yanarken daha havalı doğrusu:) woooww kuzum diyorum bu yıl güzellikler yılı olacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıkları yanana kadar bende ehh fena değilmiş havalarındaydım. Ama ışıklarını yakınca kocaman bir AYYYYY NE TATLI nidası koyverdim :D İnşallah şansım artarak devam eder. :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...