1 Şubat 2012 Çarşamba

İstanbul Karlar Altında*******

Biliyorum televizyonda insanı kusturana kadar gösterdiler ama ben yine de bu yazıyı yazmadan edemedim. Ben kış mevsimini özellikle kar yağışlıysa çok severim. 7/24 camdan izlesem bıkmam o derece. Eee son iki gündür İstanbul'u esir alan kar dün gece etkisini şiddetle arttırınca ortaya seyirlik ve fotoğraflamalık görüntüler çıktı. İstanbul'da kış mevsimini bir de benim kameramdan izleyin ve görün istedim. 


Saat neredeyse 12 olacak fotoğraflamak için mükemmel zamanlama :)


Saat 00:30 hala dışarıdayım :)



Yukarıdaki iki foto 1 Şubat sabahı saat 07:00'de çekildi. Napayım çok seviyorum kar seyretmeyi. Hava bile aydınlanmamış daha :D


İşe gitmek için yola çıkanlar :(


******* snoww snowww******



Yukarıdaki iki fotoda saat 9 da çekildi. Ne kadar seviyorsam kar ı utanmasam dakika dakika fotoğraflıyacakmışım. euehuhe


Benim gibi kar delisine fotoğraflar yeterli gelmedi tabii ki videoda çektim =))


Sokak lambasının ışığında pek anlaşılmıyor ama deli gibi kar yağıyordu.


Arada hem rüzgarın hemde benim korku filmlerini anlatan nefesim duyulabilir =))))) Ama hava o kadar soğuktu ki ellerimin titrediği görüntüden bile anlaşılıyor.


Bu da sabah saat 8 de çektiğim video. Evimiz cadde hizasında ve köşe başında. Bu yüzden evde otururken bile kar keyfini doyasıya yaşayabiliyoruz. :)

İstanbul'da kar demek kış demek eziyetle eş anlamlı oluyor. Ama eğer evdeyseniz yada işe gitmiyorsanız çok zevkli olabiliyor. İstanbul bu güzel kış mevsimine hasret kalmıştı. Ben kış mevsiminin iyi taraflarını görüyorum tabi. Allah evsizlere, yakacağı olmayanlara ve sokakta yaşayan hayvanlara vardım etsin.

2 yorum:

  1. Son söylediğine kesinlikle katılıyorum Nefertiti. Ben de dışardaki hayvanlara sıcak yemek götürüyorum. En azından içleri ısınsın diye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bende. Hiçbirşey yapamıyorsak bile yemek yedikten sonra sofradaki kırıntıları çöpe atmak yerine bahçenize yada bir parka serpiştirebiliriz. Önemli olan düşünmek.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...