20 Mart 2010 Cumartesi

Masmavi Hediyeler :)

Şu fani hayatımda hiç bir şey için kimseye bir borcum yoksa da Gong Yoo aşkım sana çok büyük bir borcum var. Senin aşkına çıktığım bu yolda kazandıklarıma inan değer biçemem. Sayende çok ama çok değerli bir insanı tanıdım. Sana göndermek için hazırladığımız mektup projemize Ankara'dan katılan hatta yetinmeyip birde Anıtkabir'de video hazırlayan çok çok değerli Mavi ile tanıştım.

Geçmişimiz bu kadar sanmayın sakın. Bu şeker mi şeker, özü sözü bir şahsiyet mektubumu gönderdim 'Hadi Size Eyvallah' diyenlerden değil. Ankara'da yaşasada kendisi bizi asla unutmadı. Biz belkide Gong Yoo muza hiç ulaşamayacağız ama kazandıklarımız kaybettiklerimizden çok çok fazla. Değerli dostum Lafea 'nın da dediği gibi  "Gong Yoo Bahane Arkadaşlık Şahane"

İşte bahsettiğim gibi yukarıda özü sözü bir dediğim şu şeker insan arkamdan düzenbazlıklar yapıp (bunda ablamında payı var) Ankara'lardan bana hediye gönderme planlar yapmış -yapmışlar-. Yüreği kocaman güzel insan sözüm sana iyi dinle bak;

Bu İstanbul'da yaşayan minimini küçük insan varya Seni Çok Seviyor. Birbirinden değerli harika hediyelerin anlamını tarif etmeye ne satırlarım nede Türkçem yeter. Tek yapabileceğim sana sonsuz teşekkür satırları yazmak olabilir. Ancaaakkk intikamım acı olacak. Eheueheuheueheu (Yalnız bunu kötü kadın gülüşü efektiyle hayal ediniz :D )

Tekrar ve tekrar Sonsuz Teşekkürler.

Ayy çok merak ettik birde biz görseydik diyenler içuunn... (Büyütmek için tık tık)

Harika bir atkı, mükemmel bir renk kombinasyonu. Severek kullanıyorum... :)


Beyaz dizi ve aşk romanlarına olan düşkünlüğümü bildiğinden bana bir AŞK filmi göndermiş :D ( Canımcım hala izleyemedim inan en kısa zamanda izleyeceğim söz )

Ve Cezmi Ersöz' ün kitabı. Şu anda okumakta olduğum kitabı bitirir bitirmez başlayacağım.

5 yorum:

  1. hatunnn
    seni var ya
    yerler ^^'

    içi dışı bir insansın sen ya seni nasıl sevmem. Bu ucuz klavye başı deliknalılarından değilsiniz hiç biriniz. o yüzden kıymetlisiniz,kıymetlimsiniz^^'

    Sen zaten tattan yenmeyen bir insansın,benim gibi paçoza da katlandığın sürece,bu lanet Ankara'danda olsa her zaman yanındayım bebek

    Aynı keşandan boy boy aldım. Biri sana,biri La Fea'ma,biri bana.
    En sanatsal pozlarınızı bekliyorum xD
    kısmet olursa bir gün herp beraber bir karede oluruz bebek ^^'
    çok çok öperim (",)

    YanıtlaSil
  2. :) Canımsın. Güzel iltifatlarını koyu güneş gözlüklerimle kabul ediyorum :D

    İşte senin de farkın burada ortaya çıkıyor. Uzakta olsanda sanki hemen yanıbaşımızda ki bir dostumuz gibisin. Her buluşmada seni arıyor gözlerimiz bilesin. ;) Dilerim dileğin gerçekleşir ve hep beraber harika Kore yemekleri yerken kaynaşır kopmayacak bağlar kurarız.

    Ve güzel insan güzel hediyen için bir kez daha teşekkürler. Gerçi gönülden geldikçe taş göndersende bağrımıza basarız ;)

    Sanatsal pozlarımıza gelince pozlar için biraz daha beklememiz lazım. :) Elimize geldiğinde elinde bil ;)

    YanıtlaSil
  3. :D sanal alemi sarsıcak pozlar :D

    YanıtlaSil
  4. Ayy kuzum yeni gördüm. Benim postum beklemede daha resim çekip koyacağım. Canım ya nasıl güzel bir yüreğin var Mavim senin. Nefertitim çitlembiğim varacaz Gong YOO ya merak etme :) Dediğin gibi kazandıklarımız çok fazla ama kaybettiğimiz hiç bir şey yok. Biz elimizde avucumuzda sıfır ile başladık proje gerçekleştirdik. Yüreğimizi koyduk ortaya bir yerlerde karşılığını buldu bak. Yeni dostlar kazandık. Başka bir şehirde 'gerçek' te yüzünü hiç görmediğimiz bir arkadaştan hediyeler geldi. Hediye değil aslolan aklında bizi barındırması. Değer vermesi, zaman ayırması. İnsan ister istemez soruyor 'gerçek' ne? Hep derim ki belki bir takım şeyler sanal ama bu ekranların arkasında bizler gerçek kişileriz. Hayallerimiz, umutlrımız, sorunlarımız, sevinçlerimiz var. O yüzden dikkat ederim kalp kırmam. Klavye delikanlısı çok doğru bir tabir. Gelin bir şeyler yapalım dediğinde on metreye öteye kaçan kişiler bana ne bir sanatçıya olan hayranlıktan ne de dostluktan bahsetmesinler. Sizi tanımak bir ayrıcalıktır kızlar. Küçükte olsa hayatlarınız bir parçası olmama izin verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Lafea'm canım değil mi ya delü bu kıs :D Ama intikamımız acı olcek Ehuehuehe (Kötü kadın gülüşü efekti) Gong Yoo olmuş olmamış artık farketmez benim için. Gong için başladığımız bu sanal yolculukta gerçek dostluklar edindik. Dostluk gerçek oldu Gong Yoo hala sanal :D

    Klavye delikanlısı ne hoş bir cümledir öyle. Bilcümle bizi tarif etmektedir :) Lafea'm o nasıl bir cümle öyle sevmedim. Biz seni hayatlarımızda 'küçük' bir parça olarak sevmedik hiç. Dost bildik, sevdik yüreğimizde sakladık. O yüzden yerini 'küçük' olarak nitelersen sevmize de ölçü biçersin. Sevgimizin büyüklüğünden eminsen hayatımızda ki yerini de biliyorsun demektir. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...