29 Mart 2015 Pazar

Hazinem: Çok Değerli Web Siteleri

İnternet dipsiz kuyu anacım.. Ama eğer aramanın gücüne inanırsanız istediğiniz herşeyi ama herşeyi bulabilirsiniz, yapabilirsiniz ^^

İşte ben de çok sevdiğim ve böyle 'gözümün nuru' gibi koruyup kolladığım siteleri bir başlıkta toplamaya karar verdim. 

♥♥♥


Online-Converter.com= Tam anlamıyla bir dönüşüm cenneti. Ses dosyalarını, videoları, fotoğrafları, dosyaları, e-bookları, rar-zip dosyaları ve daha nicesini istediğiniz formata dönüştüren harikalar harikası bir site. Üstelik bilgisayarınıza indirme, kurma-kaldırma sıkıntısı da yok. Mis! :)


offliberty.com= Youtube ve Vimeo videolarını tek tıkla bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan güvenli sitelerden birisi. Ses veya isterseniz video formatında indirebiliyorsunuz. Linki kopyalayın ve OFF butonuna basın. Sonra gelsin eğlence :)



turkcekarakter.com= Tam bir acil yardım sitesi :)

*Türkçe harfler kullanılmadan yazılmış metinleri Türkçe harfli hale getirebilir. (mesela ö,ü harfleri) 

*ı, Ğ, Ç gibi bozuk görünen Türkçe harfleri düzeltebilir. 

*Ý, ý, Þ, þ, Ð, ð gibi bozuk görünen Türkçe harfleri düzeltebilir.

*ÅŸ, ı, ÄŸ, ü, ö, ç gibi bozuk görünen Türkçe harfleri düzeltebilir.
*Türkçe harfler kullanılarak yazılmış olan metinleri Türkçe harfsiz hale çevirebilir.
*Tüm metni büyük/küçük harfe çevirebilir.


10MinuteMail.com= Bir sitede bakmak istediğiniz bazı şeyler var ve o site sizden üyelik istiyor. Ama o güzelim mail adresinizi de böyle abuk subuk yerlerde paylaşmak istemiyorsunuz. Amacınız eğer 'bi arkadaşa bakıp çıkıcam' ise bu site tam sizlik. 10 dakikalık geçerli bir mail adresini hizmetinize sunuyor. O süre içinde mail alabiliyorsunuz ve üyelik aktivasyonunu yapabiliyorsunuz. Eğer zamanınız yetmez ise 10 dakika ek süre isteyebilirsiniz. Eee sonra derseniz o mail adresi '10 dakika içinde kendini imha edecektir' Hiç var olmamış gibi. Siz rahat ben rahat! hihi


savefrom.net= Artık bilmeyeniniz yoktur ama yine de yazalım. Pırlanta değerinde bu siteden online versiyon halinde bulunan videoları mp4 yada ses dosyası şeklinde bilgisayarınıza zahmetsizce indirebiliyorsunuz. Mesela ben çok sevdiğim dizileri bu siteyi kullanarak indirip izliyorum. Bilgisayarıma program kurmayı sevmediğimden bu siteler benim can simidim ♥ 


PicMonkey.com= Bloggerların bildiği ve kullandığı online bir fotoğraf düzenleme sitesi. Sitenin en sevdiğim özelliği birçok bölümün ücretsiz kullanılabilmesi ve kullanımdaki kolaylığı. Resimleri rötuşlamada veya kolaj hazırlamada çok başarılı. Tavsiye ederim :)


Pixlr.com= PicMonkey tarzı online fotoğraf düzenleme sitesi. Birçok hatta yüzlerce effect ve düzenleme seçeneği var. Pixlr artık indirilebilir ve ücretli versiyona geçti. Ancak Express versiyonu hala kullanılabilir ve birçok özelliği aktif halde. Şiddetle tavsiye edilir ;)


Benim elimin altında bulundurduğum, sık kullanılanlar sekmemin müdavimleri, vazgeçemeyeceğim web kaynakları. Eğer sizlerinde böyle nadide siteleriniz, cevherleriniz var ise paylaşabilirsiniz ^^ Ayrıca paylaşmak güzeldir :)


Sevgiler

10 yorum:

  1. Mersi efendim lazım olur illaki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka olur ^^ Ben bu sitelere hayranım :D Bilgisayarı kasmadan şahaneler yaratıyorlar ♥

      Sil
  2. Online Convert kalp ben. Bir site bu kadar müthiş olmamalı ya. :D

    Çok yararlı bir yazı olmuş. Ben de bilgisayarıma program indirmeyi sevmediğimden mutlaka işime yarayacak siteleri öğrenmiş oldum sayende.

    (Pixlr.com'da yer alan editör listede olmayınca biraz şaşırdım... Bence kesinlikle eklenmeyi hak ediyor.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi yaaa dimiii ♥ ♥ ♥ buradan taaa oralara kalpleri gönderiyoruz :^D

      Ben de hiç sevmiyorum program indirmeyi. O yüzden böyle online şükela siteleri anında not ediyorum. Pixlr nasıl unuttum ben yahu O.o hemen ekleyelim dimi ^^

      Hatırlatma için çok teşekkürler ;)

      Sil
  3. 10 dakika maili sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayılıyorum ^^ Özellikle de oyun sitelerinde tam bir şahane :D Kullan-At mail adresi :)

      Sil
  4. Şu 10 dakika mail olayını bulanın aklına sağlık. Sırf iki dakikalık işlemler için ne kadar gereksiz site varsa üye olmuşumdur. Mail adresim tam bir çöplük bu konuda. Öğrenmemiz iyi oldu. Değerli hazineni paylaştığın için tenk yuu'larımı sunuyorum.

    Yeni banner'ın çok hoş olmuş, ben de değiştirmek istedim seninkini görünce :D İş çıkarıyorsun insana :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma en çok sıkıntı çektiğim konulardan birisi de budur.. Sonra mailimize saçma sapan yerlerden 'abudik gubudik' mailler geliyor. Maillerimiz internete yayılıyor. Bu 10 dakika maili bu açıdan şahane ^^

      Epeydir banner istiyordum biliyorsun. Bu sefer kendim yapayım istedim :D

      Böyle siteler adeta can simidi.. Burada kalsın. Acil ihtiyaç halinde mutlaka kullanılmalı :)

      Sil
  5. Salam. Blogunuzu çox bəyəndim. Bu yazınızı xüsusilə çox sevdim.Bütün saytları/site da sınamalıyam :) Öz bloguma da beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka ziyaret edeceğim Nana :)

      Bu siteleri bir yere not et. Mutlaka işine yarayacaktır ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...