16 Mart 2012 Cuma

Minikprof'un gerçek Minikliği :)

Bugün annemle fotoğraf albümlerine bakarken erkek çocuğu kılıklı şu fotoğrafımı gördüm :D Sanırım 5-6 yaşlarındayım. Sene 1988-1990 arası büyük ihtimalle. Henüz okula gitmiyorum. Silivri'de rahmetli ananemin bahçesindeyiz. Annem, annanem ve kolları boynuma dolalı ablamla beraber çekilmiş fotoğraf.

Ama cidden bakar mısınız erkek çocuğu gibi çıkmamış mıyım? :) Eller ne öyle asker gibi yanlarda :D Saçlar zaten Allaha emanet :)



Aşağıdaki fotoğraflarda okula başladıktan sonra çekilmiş. Sağdaki ilkokul 1.sınıfa başladığımda çekildi. 'Okula Başladım' fotoğrafı. O kadar ufaktım ki fotoğrafın çekileceği tabureye çıkamamıştım :) Soldaki de ilkokul 2.sınıfta çekildi. Şu yaşıma geldim tek beğendiğim saç modelim bu fotoğraftadır. Hala baktıkça çok beğenirim :) 




Sizin de böyle işkence çektiren fotoğraflarınız var mı? Ben de daha beterleri de var da, insan içine çıkabilenler bunlar euheuehue Benimle yüz yüze tanışan, tanıyanlara soralım bir de; sizce değişmiş miyim? 

6 yorum:

  1. Bir insan 7 sinde ne ise 27 sinde de ancak bu kadar aynı olabilir. Bu ne şekerlik yahu. Yalnız ilk poza cidden bittim. Hazır olda beklemişsin. O zamanda o yanaklar ısırmalık duruyormuş, şimdide öyle. Ayyyy senin çocuğun nasıl bir şey olur çok merak ediyorum. Kapanın elinde kalır kesin :)

    YanıtlaSil
  2. @JoeyPotter Değişmemişim dimi :) Tehlikeli şekerlik damarlarımda akmaya devam ediyor :D Dimi yaa asker gibi poza bak :D

    Valla bende en az senin kadar merak ediyorum. Benden sıra gelirse eğer gelecekteki çocuğumu öpmene 'belki' izin veririm euehuehue

    YanıtlaSil
  3. hiç değişmemişsin iananmadım koptum saçlara şahane:))) sorma ahh ahhh ilkokulda benimde saçlar erkek gibi kısa, annemin savunması seviyordun diyor büyük yaşan! bana sormamış ki kestirirken ahhh ahhh:)) yalnız ilk fotoğraflarda koreli hatunların saç modeli gibi geldi:)

    YanıtlaSil
  4. @tarih Saçlar şekil şahane de kahküller anne makasının eseri bence :D Hiç sormazlardı zaten bize, bir bakmışsın saçlar gitmiş :) İlk fotoğraf zaten neresinden tutsan elinde kalıyor :D

    YanıtlaSil
  5. ilk fotoğrafa bayıldım yaa :) hiç değişmemişsin sevdacım, yüzün hala tıpatıp aynı inanılmaz :) özellikle resimlerdeki o afacan gülüş hala aynı, minik kuzu :)

    YanıtlaSil
  6. @masalevi Ben de öyle düşünüyorum, yani hiç değişmediğimi :) O zamanlar belliymiş diyorum nasıl bir insan olacağım :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...