24 Mart 2012 Cumartesi

Golden Rose Simli Oje ☼

Blogum genelde kendi havasında takılır. Yani beni yansıtır. Bu güne kadar blogumda kozmetikle ilgili pek fazla şey yazmadım. Ojelerle ilgili hatta bir tane yazım var sanırım. Bu ojeyi de Ocak ayında ArmoniPark'tan almıştım.

Böyle canlı renkleri olan, yenilesi duran ojelere ve simli ojelere hassasiyetim var :D İşte bu ojeyi de hassasiyetime yenilerek aldım. Ojeyi çift kat sürdüm. Ama yine de tırnak çizgileri görünüyordu. O yüzden bir daha ki sefer astar olarak beyaz renk sürmek gerek. 



Bir de dert olan bir şey var. O da simli ojeleri tırnaklardan çıkarmak. Hatta geçenlerde arkadaşım Seul Me bu konuda yakınıyordu. Bazen simli ojeleri çıkartırken bidon bidon aseton harcamak gerekiyor. Simli ojeleri tırnaklardan çıkarmanın kolay yolu en alta bir kat tırnak cilası sürmek olduğunu öğrendim ;) Ben de bir daha ki uygulamada bu tekniği deneyeceğim :)




Seviyorum böyle parlak, şıkırdaklı şeyleri. Kıpır kıpır ruhuma, enerjime çok yakışıyor bence :)

4 yorum:

  1. Benim sevdiğim bir renk değil. Diğer ojeleri kullansan daha güzel olurdu. Ayrıca simli ojeleri çıkarmak için asetonlu pamuğu tırnağında biraz bekletirsen daha kolay çıkar.

    YanıtlaSil
  2. renk güzel de şişede durduğu gibi durmuyormuş hakkaten renk açık kalmış astar şart dediğin gibi.

    YanıtlaSil
  3. @JoeyPotter Ben seviyorum böyle renkleri. Hemen her kıyafete uyum sağlıyor bence. Senin dediğin yöntemide deneyeceğim bakalım ;)

    @tarih84 Zaten ojelerinde en sevmediğim yönü bu. Şişedeki rengi elde etmek için milyonlarca kat sürmen gerekiyor :( Ama astar sürmek şart böyle ojelerde :)

    YanıtlaSil
  4. bu ojeden ben de almıştım. dediğin gibi ne tırnaktan çıkıyor ne de göründüğü gibi duruyor.
    bi de bunun 41 i var. aynı tipte ama sarı. sakın almayın. kararan çanta zincirlerini boyuyorum bunlarla :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...