24 Haziran 2011 Cuma

Stop Being Cute ^^

Canım arkadaşım tarih son zamanlarda blogunu şahane kolajlarla süslüyor. Açıkçası bende çok beğeniyorum. Canım dayanamadı ve benim içinde iki tane kolaj hazırladı. İkisi de birbirinden şahane. Ama ikincisini daha çok beğendiğimi açık açık itiraf etmem gerekiyor. İnanılmaz beğendim. Görür görmez aklıma 'ben' geldim :D Çok teşekkür ederim canım. Ellerine ve o güzel yüreğine sağlık :)


Eee hadi ama görelim mi diyorsunuz. Tamam tamam. Resimlerin orjinallerinde üretici hayal gücünün imzası yoktu. Son zamanlarda içerik hırsızlığıyla başı dertte olan birçok blog var. Bu sebeple emeğimizin çalınmaması için resimler üzerinde ufak bir imza çalışması yaptım. Emek hırsızlarına karşı sessiz kalmayacağız.





4 yorum:

  1. İkinciye bayıldım tam seni anlatıyor. Cidden 'Stop being cute' :)) Handanakanın ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil
  2. canımm benim, şu karmaşam bitsin tatlıların tatlısı şekerciğime kolajların kraliçesini yapacağım:) haklsıın hırsızlık dizboyu:( ben de son zmanlarda kolajlarımı etiketlememeye başladım, masasütü resim olarak kullanmak isteyen olursa kötü dursun istemedim ama sizin başınıza gelenelri okudukça önlem almak maleserf şart. çok çok öpüyorum seni::)

    YanıtlaSil
  3. Napabilirim elimde değil.. yani tarlı olmak =)))

    YanıtlaSil
  4. Ovvv merak ettim şimdiden =) Kolajlarının üzerine imzanı atmıyorsun gördüğüm kadarıyla. Tedbirli olmak en iyisi imzanı kullanmayı unutma ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...