18 Nisan 2011 Pazartesi

Arwen'den Gong Yoo Kokulu Günler ♥(^_^)♥

Canım arkadaşım arwen şubat ayının birinde İstanbul'a gelmişti. O soğuk kış gününde Asya kıtasına geçmiş ve senenin ilk kar yağışına da orada şahit olmuştum. Çok az yağıyordu ama beyazdı ve beni mutlu etmeye yetmişti. Buluşma yerimiz dostum LaFea'ya çok uzak bir yerdi. :D  Optimum AVM de buluşup sıcacık bişiler yiyip içeriz dedik. Talihsiz bir tercih yaparak Pizzahut a gitmeye karar verdik. Ufff gitmez olaydık. Ciddi anlamda çalışanları eğitmeyi yada değiştirmeyi düşünmeliler. Yoksa çalışanların bizim orada oturduğumuz yaklaşık bir saatlik süre içinde yaptıkları hatalar şubenin tez zamanda kapanmasına yol açar. Siparişlerimiz unutuldu, yanlış yazıldı, işini sanki zorla yaptırırmışçasına davranan eleman bir sürü tabak kırdı. (zaten siparişimizi de karıştırmıştı)  Yani sözün özü bir daha gidilmeyecek mekanlar listemize 1. sıradan girmeyi başarıyla garantiledi.


Ama bu bizim güzel zaman geçirmediğimiz anlamına gelmez tabii. Özellikle de arwen'in bize hediye ettiği Gong Yoo takvimi :D  Hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi. Çookk anlamlıydı çookkk... :)  Tarif edilemez bir güzellik yaptı bize. Eve gelir gelmez başucuma koydum :) :)





Pizzahut dan sonra bizim kahve mekanımız olan Robert's Cafe'ye geçtik. Ben yine bol köpüklü bir kahve ısmarladım. Ama maalesef fotoğraf makinamın ayarları bozulduğundan net ve güzel bir görüntü elde etmeyi başaramadım :(




Arwen cim canım geç oldu biliyorum ama tekrardan çoook ama çok teşekkür ederim. Yüreğine sağlık canım :)

6 yorum:

  1. Ayyyyyyy ne güzell bir hediye öyle ama kıskanmadım bende de var aynısı. Ben o fotoğrafları kullanamak istemediğim ve takvimi düzgün bir ışıkta fotoğraflayamadığım için henüz yazmadım. Allahtan küçük yapmışsın benim resmi :D :D Arwene buradan bir kez daha Kumapta diyoruz :D

    YanıtlaSil
  2. Ahh ço kıskandım, çok çok güzel bir hediye!!^^ Güle güle kullan daha doğrusu bak :P

    YanıtlaSil
  3. bu baya geç kaleme alınmış bir yazımı olmuş ne:)) optimum ve la feaya olan uzaklığı aklıma gelince kahkahayı bastım hani:)) çok güzel bir gündü neşeli seslerinizden bilirim orada olmasam da o gün sizlerle gibiydim.arwen çok düşünceli bir arkadaş hele gong düşünmek ayrı kıymet:)

    YanıtlaSil
  4. ahahah benim resim süper olmuş çok komik :D
    yatağının yanına koyup her sabah onunla uyanıyormusun dicem ama derken bile kıskandım yapma sakın dinleme beni :)
    son resme bayıldım da benim rezil yazı ordan pörtlemeseymiş iyiymiş :P
    öpüyorum kuzum ikinizi de
    tarihciğime de iltifatı içn çk teşekkr ederm :)

    YanıtlaSil
  5. @LaFea(m) biliyordum bunu yazacağını :D Senin fotoğraf özellikle öğle.. Seni iyi tanımanın avantajlarından biri ;)

    @mydestiny Teşekkür ederim. En kısa zamanda seni de İstanbul'a bekleriz canım. Gelirsen eğer bize mutlaka haber ver. ;)

    @tarih84(üm) :D Geç yazılmasının sebepleri vardı maalesef :( :( ve dediğin gibi Optimum özellikle Lafea(ma) oldukça uzaktı :P Bizim ne kadar gürültücü olduğumuzu biliyorsun. ;) İnsanın Arwen gibi arkadaşı olsun daha ne ister (^_^)

    @arwen(im) senin foto için çok uğraştım. hem yüzün belli olmasın hemde güzelliğin belli olsun istedim :) ne kadar başarılı oldum bilinmez ama en içime sinen hali bu oldu :) Takvim baş köşede duruyor. Mayıs ayı gelsin Gong Türk misali 'eyvallah' işareti yapsın istiyorum :D Kocaman kocaman öpüyorum ve tekrar teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. ah çok başarılı olmuş gerçek halinden güzel hatta, kandırmayalım insanları :D Mayıs ayına bir kaç gün kaldı ama nolcak erkenden çevir koy sayfayı keyfine kim karışır :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...