26 Ekim 2010 Salı

Kimin Yerinde Olmak İsterdim?

Değerli dostum Tarih bir süre önce bana bir mim yollamıştı. Ama ben ancak şimdi bu mime cevap yazabiliyorum. Bunun için epey düşündüm 'Kimin Yerinde Olmak İsterim?' diye. Tarihi kişiler, ünlüler, ünsüzler, kahramanlar, yazarlar vs. hepsini düşündüm. Ama sonunda 'Kim' olmak istediğime karar verdim.



Eğer imkanım olsaydı dünya üzerinde yaşayan tüm insanların mutlu, üzgün, öfkeli, yalnız yada neşeli olduklarında ihtiyaç duydukları şeyi yapmak isterdim. Yani müziği. Bu da demek oluyor ki buğulu bir ton, harika bir ses ve müthiş bir müzik yeteneği olan harika bir şarkıcı olmak isterdim. Tüm yüreklerin bam teline dokunmak. Hmmmm harika geliyor kulağa :) Emin olun sesimin kötü olmadığını bilmesem şu anda kulaklığımda çalan son zamanlarda dinlediğim en güzel şarkılardan birine eşlik ederdim.

Eee madem mim 'Kim' olmak üzerine o zaman bende yukarıda bahsettiğim şarkının buğulu sesli şarkıcısı olmak isterdim şu ara. Şarkıcının adı Ronan Keating. Şu anda kulaklığımdan She Believes In Me adlı şarkısını mırıldanıyor. Gerçekten mükemmel bir ses. Duyulara hitap ediyor. Sanırım bende öyle olmak isterdim yani söylediğim şarkıların insanların kalplerinde aşka, neşeye, hüzüne, mutluluğa dönüşmesini isterdim.

Bu mimde burada sona ererken geleneksel olarak sıradaki ebeleri seçiyorum. Eğer bu mim size ulaşmadıysa darkangel ve mavi ebesiniz canlar ;) Bu arada eğer bana mim gönderen canlar varsa bana bildirsinler mutlaka cevaplarım ;)

Eee o kadar bahsettin bir de dinleseydik diyorsanız buyrun aşağıdaki linkten ister dinleyin ister indirin ;)

Ronan Keating - She Believes In Me

2 yorum:

  1. senden bekleneceği bir seçim, yine tüm insnaların derdine deva bir seçim.tatlım benim:)

    YanıtlaSil
  2. merabalar canım,tebriklerrr, ödüllendin:)

    http://pudratozu.blogspot.com/2010/10/odul-almsm-olleyyyy.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...