20 Kasım 2015 Cuma

Yeşil.. Sarı... Kırmızı.. ve Sonbahar...


Mevsim tüm görkemiyle renk değiştirip yeşilden sarıya, sarıdan kırmızıya rengarenk....
veda ederken yapraklar dallarına hüzün çöküyor şehirlere...
Tabii ki İstanbul hariç :/

Elbette bu mevsim değişikliklerini İstanbul'da da tadında yaşayabilirsiniz. Azıcık zamanınız ve bütçeniz varsa. Neyse konumuz bu değil. İstanbul'da renksiz bir sonbahar ve kendini ilkbahar zanneden havalarla 'Sonbahar' ın yarısını geçtik bile.. 

Şu aralar ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor derseniz.. Güzel değişiklikler, farklı deneyimler edinmekle meşgulüm :) Umarım devamı hayırlı olur ^^

Blogumu aşırı ihmal ettiğimin, postalanan mimlerin yazılmadığının farkındayım. Ancak şu aralar 'zaman' konusunda biraz sıkıntıdayım. Biraz düzene girdiğimde inşallah yazılarımla burada olacağım :)

İstanbul'da sonbahar tüm renksizliğiyle geçse de blogumu bu güzel renklerden mahrum edemezdim. Bir süre blog arka planında süzülen sonbahar yaprakları bize eşlik edecek. Arada açıp seyre dalıyorum. İnsana huzur veren bir salınışları var.. Fazlasıyla hoşuma gitti :)

Benden haberler bu kadar.. Haaa bu arada gitmeden son bir not. Bu sene izlediğim ikinci kore dizisi 'Oh My Venüs' başladı. İlk iki bölüm için tatmin edici. İleride ne olur bilinmez ama bu oyuncu kadrosu için bile izlenir.

Sevgiyle Kalın..

2 yorum:

  1. bu sabah tesadüfen sonbahar ve kırmızı yapraklar üzerine günlüğüme yazdım da yazdım :) sonra senin bu yazın... te-sa-dü-fün resmi :) güzel bir paylaşım, teşekkürlerrrr :) bu arada mimlendiiinnnn ;) http://colukcocukbunlar.blogspot.com.tr/2015/11/mim-gune-nasl-baslyorum.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük yazmak çok özel ve çok güzel birşey. Tebrik ederim. Ruhunu, duygularını, düşüncelerini kaleme dökmek adeta bir terapi gibidir.

      Çok güzel bir tesadüf olmuş :) Sonbahar fiziksel olarak gelemese de sanırım ruh halimiz çoktan baharın renklerine büründü :)

      Yazılacak mimler epey birikti ^^ Fırsat bulduğumda yazmaya çalışacağım. Güzel yorumun için teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...