3 Mart 2014 Pazartesi

Song Seung Heon Türkiye'de Part 1

Yaklaşık olarak 1 saat önce (yani 03.03.2014 sabaha karşı 04:00 sularında) Song Seung Heon hem twitter hem de facebook sayfasından Türkiye'de olduğunu duyurdu. Aşağıdaki fotoğrafı da ekli olarak paylaştı. 

İnanılmaz heyecan yaptım. Gecenin dördünde haberi görünce resmen çığlık atacaktım :) Ayyy nasıl mutlu oldum fotoğrafı görünce :) 

Edit: Fotoğrafı editledim. Çünkü bir önceki fotoğraf hem net değildi hem de hafif bulanıktı. Seung Heon'un official weibo sayfasında paylaşılan fotoğraf hem net hem de daha büyük ;) (Kıyaslamanız için ikisi de duruyor)






Güncelleme 14:13--


Gelen bilgiler ışığında öğrendik ki Song Seung Heon hala Türkiye'de. Nasıl derseniz hayranlarının bildiği üzere Honey Side telefon uygulaması sayesinde nerede olduğunu öğrenebiliyorduk. İşte o telefon uygulaması sabah saatlerinden itibaren Seung Heon'un Eminönü civarlarında olduğunu göstermeye başladı. (Aşağıdaki fotoğraflar Song Seung Hun (송승헌) Turkey sayfasından alındı)


Seung Heon'un hala neden Türkiye'de olduğu, ne kadar kalacağı ve ne zaman döneceğine dair bir bilgi yok. Ama Türk fanlar bu akşam saat 19:00'da #WelcomeToTurkey송승헌 tagı ile etkinlik düzenliyorlar. Katılımınızı bekliyoruz ^^

Güncelleme 19:00---

Ve Seung Heon'un bugün İstanbul'da olduğu resmiyet kazandı. Sultanahmet meydanında yabancı fanlarla çekilmiş bu fotoğraf biraz önce paylaşıldı. Fotoğrafın üzerinde kaynak yazıyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Kahroluyorum şu anda..


Ve Türk bir hayran kızımızın da fotoğrafı geldi eş zamanla :) Teşekkürler ;) Yalnız ceketindeki küçük ayrıntıya dikkat edin!!! Mikrofon var yakasında. Büyük ihtimal bir program çekimi yapıyorlar. Owww süpper haber :)

Edit:22:26 Sabah saatlerinde siremucar arkadaşımızın bana nerede olabileceğine dair soru sorduğunu, benim de Eminönü diye cevap vermem üzerine oraya gittiğini az önce öğrendim. Kendisi twitter üzerinden bana teşekkür etti. Çekildiği 3 kare fotoğraf var. Bizimle paylaştığı için tekrar teşekkürler.








Güncelleme 20:00---

Vee yeni fotoğraflar geldi.. Belli ki bir program çekimi yapılıyor.. Detaylar yakında gelecektir. Fotoğrafların kaynakları üzerinde yazıyor ;)







Güncelleme 20:44---

Yeni bir fotoğraf daha :) Acaba fotoğraftaki gençlerimiz Seung Heon'un kim olduğunu biliyor muydu? Yoksa bir ünlü var hadi bizde çekilelim mi dediler :D Neyse önemli olan kalabalık olmak bence :D (Kaynak:Song Seung Hun (송승헌) Turkey)


Güncelleme 21:00--

Song Seung Hun (송승헌) Turkey sayfasının öncülüğüyle  tagı ile yaptığımız etkinlik sona erdi. Beklediğimiz arzu ettiğimiz katılımı sağlayamadık. Ama umarım Seung Heon twitlerimizi görmüştür. Amaç bir yerde varlığımızı hissettirmekti. Ben de kapanışı aşağıdaki şiir gibi twitimle yaptım :D Orjinaldir hee sakın çalmayınız hihihihi


Güncelleme 04.03.2014 Saat:11:00---

Seung Heon az önce (3 dakika önce) twitter sayfasından aşağıdaki fotoğrafı göndererek dedi ki: 'At Taksim Meydani'  Taksim Meydanı'nda olduğunu söylüyor ^^


Ayrıca eş zamanlı olarak Honey Side uygulama sayfasında da aşağıdaki fotoğraf paylaşıldı. Yer:Sultanahmet Camii ;)



Güncelleme Saat: 11:38---

Bir tur ile Türkiye'ye gelen koreli gruplardan birkaç kişi Topkapı Sarayı'nı seyahati sırasında Seung Heon ile karşılaşmış. Cafe kısmında üç bayan ile baraber fotoğraf çekilmiş. Hayranlarıyla kısa da bir sohbet yapmış. Kaynak:http://cafe.naver.com/merhabaistanbul ) Yer: Topkapı Sarayı Cafe'si


Güncelleme Saat: 19:00---

Aşağıda vereceğim sitenin linkine göre Seung Heon daha önceden kararlaştırılmış olan fotoğraf çekimine katılmak için gelmiş. Ne kadar kalacağı belli değil.


Ortada bir de bir söylenti dolanıyor. Seung Heon'un Mart ayının 27'sine kadar Türkiye'de olacağı ve gelecek durağının Antalya olduğu yönünde. Tamamen söylentidir dikkat!! Doğrulama gelince ben tekrar güncelleyeceğim ;)

Güncelleme Saat: 22:00---

Vee nihayet Seung Heon'un Türkiye'ye geliş detayları belirmeye başladı. Geliş tarihi 28 Şubat Cuma yada 1 Mart Cumartesi. Nereden biliyorsunuz derseniz eğer Büşra Güç isimli arkadaşımız Cumartesi günü Topkapı Sarayı bahçesinde Seung Heon'u ve çekim ekibini görmüş, fotoğraf çekmiş. Kendi ağzından anlatımı şöyle: 
"Topkapı Sarayı'ndan çıktılar. Yanında iki fotoğrafçı iki bayan vardı. (Bayanlar stilist / makyöz) Yürürken fotoğrafını çekmeye başladılar. Çimlerin içine felan girdiler iyice. Fotoğraf çekimi olduğundan bende rahatsız etmek istemedim, uzaktan çektim."

Büşra arkadaşımıza ve Song Seung Hun (송승헌) Turkey sayfasına teşekkürler ;)






Veee çeşitli kaynaklardan fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Son iki günde çekilen fotoğraflardan. Cep telefonuyla ve aceleyle çekildiğinden kalitesi düşük ama amaca hizmet ediyor ^^ Kaynakları fotoğrafların üzerinde yazıyor ;)





Post çok uzun oldu detayların devamı 



♥  Sevgiler ♥

10 yorum:

  1. Ahhh kaçırdık :( Çok üzgünüm honey honey nearly kills me :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhh LaFea cım ciğerim kan ağlıyor resmen :'(((( Geceden beri sevinsem mi üzülsem mi bilemediğim bir ruh hali içindeyim :)

      Sil
  2. Bu adam ne ara geldi ne ara gitti ya:s İstanbul da olupta yakından görenleri kıskandım valla adam baya fotoğraf çektirmiş. Tanıtım falan yapmak için gelmiş galiba baksanıza fotolarda kıyafetler hep farklı hemde yakada mikrofon var, yakında kokusu çıkar:))

    YanıtlaSil
  3. Geldi ama daha gitmedi kuzum yaa ^^ Ben bugün biliyordum ama hastaydım gidemedim. Kader işte :) Ama bir arkadaşın - yukarıdaki tesettürlü kızımızın- gidip görmesine vesile olmuşum. Belki de böyle olması gerekiyordu :)

    Yakında haberleri gelir. Bir şeylerin çekimlerini yapıyorlar ama hadi hayırlısı inşallah :) Tekrar tekrar gelir umarım ♥

    YanıtlaSil
  4. Türkiye'de olduğundan haberim yoktu, sayende şimdi öğrendim :) Ne güzel!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Bu sabah saat 4 de öğrendim bende Tweet atmasıyla beraber ^^ o dakka bu dakka olalı uyku girmedi gözüme :D

      Harika mükemmel bir haber.. Keşke yarın nerelerde olacağına dair bir fikrim olsa hemen gideceğim. ama o fırsat kaçtı bir kere maalesef :(

      Sil
  5. Çooookkkkkk kıskandım o kızları. Ben tahmin ettim Sultanahmette olduğunu uygulamada orada görünüyordu zaten. Offfff offff :)))

    YanıtlaSil
  6. şimdi de kapatokya da offfff yaaa...

    YanıtlaSil
  7. merhaba bloğunu yeni keşfettim. tıl 2021. merak ettiğim şu konu var. şu honey side uygulaması nasıl kullanılıyor. Song Seung Heon numara yada herhangi bilgisine gerek var mi? cevap verirsen sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Honey Side uygulamasını indiriyorsun ve SSH bir yer bildirimi yaptığında yada hareket halinde olduğunda uygulamadan bildirim geliyordu. Tabii o zamanlar öyleydi. Şimdi nasıldır bilemiyorum. Uzun zamandır bakmadım ve hala aktif mi bilemiyorum. İndirmeyi deneyerek istediği bilgilerden haberdar olabilirsin. Bol şans :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...