23 Mart 2014 Pazar

Son Tweet Aşkınaaaa ^^

Sevgili arkadaşım Lafea geçtiğimiz hafta başımın etini yiyip yiyip bir fikir bulmam için beni kışkırtıyordu. Tam bu konunun üzerine de  20 Mart gecesi twitter çeşitli bahanelerle Türkiye'de erişime yasaklanınca bize de eğlence çıktı :D :D Ehemm yani konu :)

Diyeceğimiz o ki eğer ki gün gelir de bir gün tüm sosyal mecralar kapatılırsa yada internetin fişi hepten çekilirse son sözünüz ne olacaktır merakımız :)

Lafea şu yazısında gösterişli!!! Gong Yoo fotosu koyarak okuyucunun gözünü gönlünü bayramlara çevirmiş :D Ben de kendi sosyal hesaplarım da son sözlerimi-son resimlerimi ne olur du acaba diyerek sizlerle paylaşıyorum canlarr ^^

Twitterin sözde kapatıldığını öğrendiğimde hemen o gece veda twiti atmıştım aslında ben kendime göre hehe



Ama tabii ki hemen mızıkçılık yapıp bu sayılmaz yaaa... hazırlıksızdım öylesine oluverdi deyim son twitimi yazıyorum.. Hazır mıyızz ???

Son TwittimEmpati yapmayı severim. Bana aşık olanların yerine geçip, kendime bakıyorum da; gerçekten doğru bir tercih yapmışlar.


Son Facebook Mesajım: "Bir insanın hiçbir şeyi olmasa da, rahat bir vicdanı varsa; bu ona bir ömür boyu yeter." (Arda Erel)


Son Tumblr Postum: Sevgide teferruat, şart, şurt, sebep, engel aramayın ;)


Vee benim sosyal medyaya veda mesajlarım böyle olurdu.. Gördüğünüz gibi yine kendimi sevmişim en çok :D :D Peki bu mimi kime göndermek lazım gelir şimdi ^^ 

Mydestiny ve Nabrut canım sizleri seçtim.. Bir güzel mimledim :) Kazanız mübarek olsun hehe

Mydestiny son sözünü söylemiş: TIK TIK

Nabrut canım da The End diyerek noktalamış^^  TIKTIK


♥ Sevgiler ♥

8 yorum:

  1. Konu sukela olmuş bayildim bayildim zevkle cevaplayacagim.ama bi dusuneyim biraz cunku zor yerden :) vedalari da hic sevmem.kendini sevmek büyük nimet ama unutma:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem gündeme dair hem de eğlenceli bir konu oldu :) Hadi bakalım pamuk eller klavyelere.. Düşün bakalım son sözün ne olurdu :D

      Ve kendini sevmek.. çok önemli ve çok gerekli bir konu.. sadece kağıt üzerinde yada lafta kalmamalı.. kendini sevmeli ve kendinle barışık olmalısın.. yoksa hayat zindan olur gider :))))

      Sil
    2. sanal alemde dolaşmaktan gerçek hayatı unutur olduk! Dostlarımız nerede, biz nerede bilemez olduk! Nerede o kırk yıl hatırı olan mis kokulu kahveler, tatlı muhabbetler nerede? Hey dostlar çözün kelepçeleri şu klavyeden...

      Sil
    3. Ne güzel dizeler yazmışsın öyle :) Çok hoşuma gitti.. Tabii ki insan sanal alemin klavyelerin tutsağı olmamalı.. Ama ben gerçek hayatımda bulamadığım kadar vefalı insanları sanal alemde buldum tanıdım.. Karşılıklı oturup kırk yıl hatırı kalacak kahveler içtim, doyumsuz muhabbetler paylaştım..

      Demek istediğim sanal alem ne kadar kölelik olsa da ayarını, dozunu ve kendini bildikten sonra gerçekten insana hoş kapılar açıyor..

      Sevgiler :)

      Sil
  2. Narsizmin tanımı sözlükte : Miss Nefertiti olarak geçmeli :) Fikir için teşekkür ederiz efendim. Her konuda mizah çıkarmayı başaran biz gibi muhteşem kişilere selam olsun buradan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TDK'ya başvuru yapmak istiyorum bu konu hakkında :D :D

      Bloglarda uzun zamandır böyle güzel değişik mim dolaşmıyordu :) Bir kere de biz başlatalım canım ne güzel olur ♥

      Sil
  3. Yasağın ilham olduğu şeylere bak :D İlk fırsatta yazacağım efenim, tenk yuu ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm gördüm yazmışsın ^^ Ellerine sağlık.. fırsattan istifade ettik resmen.. Ama konu hem gündem hem de eğlenceli olunca yazmadan edemedik :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...