10 Şubat 2014 Pazartesi

Krispy Kreme ~ Blogumda Donut Esintileri ^^

Caaaanım arkadaşım Pudra Tozu'nun şu yazısından sonra 'Donut' yemek farz olmuşu artık. Ablamla ne yapıp ne edip yolumuzu Cevahir AVM nin yoluna düşürüp ilk denememizi yaptık. 


Zaten canım arkadaşım detaylı detaylı uzun uzun anlatmış ama ben yine de yazacağım. Allah'ım o nasıl bir lezzet, o nasıl bir tat. Bayıla bayıla yedim resmen ♥ 

Ben yapıp gereği değişik tatlar lezzetler denemeye açığım. Pudram böyle güzel böyle ballandıra ballandıra anlatınca 'mutlaka denemem lazım' dedim kendime. Sanırım son yıllarda yaptığım en güzel keşiflerden. Fiyatlarının uygun olması ve raflardaki ürünlerin tazeliği Krispi Kreme'i rakiplerinden bir tık öteye taşıyor. 


Biz denedik fazlasıyla memnun kaldık gördüğünüz gibi. Eğer yolunuz düşerse mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Özel günler ve zamanlarda değişik temalarla göz ziyafeti de yapmanız mümkün. Biz yılbaşına yakın alışveriş yaptığımızdan gördüğünüz üzere donutlarımız yılbaşı temalı :) 


İnternet siteleri gayet kullanışlı ve aradığınızı bulabiliyorsunuz. Ayrıca internetten sipariş seçenekleri de varmış. Yalnız dikkat sabah kalkıp donut sipariş edeyim de yiyeyim diye düşünüyorsanız o iş yaş :D Sipariş politikaları biraz farklı işliyor. Sipariş detaylarına bu linkten göz atıp, siparişlerinizi buradan yapabilirsiniz. Aaaa donut ne ki ben onu bir öğreneyim önce derseniz eğer ilk önce bu yazıyı okumalısınız ;)

Not: Yazıyı araya giren bir sürü mesele yüzünden 10.04.2014 tarihinde yazdım ama aslında alışveriş 20 Kasım 2013 tarihinde yapılmıştı. Bu aralar taslak eritme çabasındayım. Bu leziz postun silinip gitmesine gönlüm razı gelmedi :D

4 yorum:

  1. Arkadaşlarına donutu tanıtan isim Mss. Nefertiti :) 8 tane aldım senin yüzünden. Kutusu da bir köşede duruyor. Ev ahalisi tarafından beğenilmedi. Arada belki tatlı krizine girdiğinde iyi gelir. Benim yediğim fena değildi. Yine denemek gerek ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabiliyor öyle bazen senin çok beğendiğin başkalarının damak zevklerine uymayabiliyor. Ama ne şanslıyız ki biz genelde ortak damak zevkine sahibiz ^^ Dışarıdayken tatlı krizimiz tuttuğunda uygun fiyata bu krizleri aşabiliriz :D

      Sil
  2. baştan uyarın açken okumayın diye lütfen nefertiticim lütfen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi yaaa ^^ Sorryyy hihihihooooo aslında yazacaktım amma okumadan kaparsınız neyin diye vazgeçtim :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...