13 Temmuz 2012 Cuma

'BEN' Merkezin Zirveleri...



Bloglarda dolaşan övgüye, iltifata ve çoğu zamanda gerçeklere dayanan 'Beni Bana Anlat' mimi dolaşıyor. Bir süredir sessiz ve derinden mimi takip ediyor ve bana gelmemesi için dua ediyordum :D

Ancaaak bir süredir blogumu ihmal ettiğimden ve mimlerde hız kazanmışken arayı uzatmadan yazmak gerek diye düşündüm :) Şimdi bu mim bana narsistprenses tarafından postalandı :D Aklıma ilk gelen ne oldu biliyor musun 'Mim Canavarı' hehe Ama bana hak vereceksin dimi :) Ne çok mim yazmışsın son zamanlarda :D Ama tabii ki benim diyeceğim içtenliğini ve 'ben' merkezini satırlara aktarmada çok başarılı bir blogger. Eee peki tek satırda anlatılacaktı bu övgü, o zaman 'içten benmerkezci' hehe (benmerkez burada narsistliğe göndermedir yanlış anlaşılmasın sakın)

Şimdi mimin görevini yerine getirdiğime göre şimdi bu mimi paslamakta. Zaten çoğu bloggerada gönderilmiş olması lazım. Ama yine de raconuna uyalım ve bu mimi winpohu ya gönderelim :) 

*Mimin kuralı mimi gönderen kişiyi 'tek kelimeyle' övmek ve bir başkasına postalamak ;)

6 yorum:

  1. Haklısın bende farkındayım her 2 yazımdan biri mim.Ama en azından sırf mim değil arada normal yazıda yazıyorum buda bir şey :D "İçten benmerkezci" ve Türkçeye yeni bir deyim daha katılmış oldu :D Teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum canım diğer yazılarını. Ama ne biliim dikkatimi çekti işte hehe Yakında TDK benim yüzümden sözlüğü yenilemek zorunda kalacak =))

      Sil
  2. Seni kim tek kelimeye sığdırabilir ki? :) Olmaz olabilemez. Mükemmel desek o da yetmez ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi dimi :D Şaka bir yana olmadı yine.. Tek satırı gene geçemedin.. olmadı euheuehuheuhe

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...