18 Haziran 2012 Pazartesi

Seul Me'den Hediye Var =)



Kore'de eşiyle birlikte yeni bir hayata başlangıç yapan sevgili arkadaşım Seul Me bana bir paket gönderdi. Bir süre postayla göndereceğim diye düşünse de mayıs ayında annesinin Kore'ye gidecek olması sebebiyle paketi annesinin boşalan bavuluyla göndermeyi tercih ettik. Hem posta ücretinden de tasarruf etmiş oldu. 

Bahar'ın annesi Kore'den döneli bir süre oldu ama ben bir fırsat yaratıp bir türlü gidemedim. Halbuki sonradan öğrendim ki gerçekten çok yakın oturuyormuşuz :) Hafta sonu güzel bir ziyarette bulundum Bahar'ın ailesine. Çok cana yakın çok sevecen insanlar. Annesine sordum kore nasıl diye? Cevapları güzeldi. Koreliler soğuk dedi :D Ama sokaklar caddeler her yer tertemizmiş =) O kadar çok şey anlattı ki aklıma gelmiyor hiçbiri şimdi. 

Bahar'cım gönderdiğin harika şeyler için çok çok teşekkür ederim. Kozmetikleri nerelerde nasıl kullanacağımı yazarsan eğer mutlaka hepsini kullanacağım =) 

Eee hediye dedin nerede derseniz eğer işte geliyor bol fotoğraflı bir post ;)

Öncelikle piyasaya ramenleri sürüyorum :) Rameni ne kadar sevdiğim tüm cihan tarafından biliniyor zaten. Bahar koreden ne istersin deyince ben hemen 'ramen' dedim :) Saolsun 2 paket ramen yollamış. Soldaki paketi akşam pişirip yedik ablamla beraber. Bayıldık tadına çok güzeldi valla =) 




Bunlarda minik cüzdanlarım :) bayıldım renklerine ♥



Bunlarda çeşitli şekerlemeler sanırım. Sanırım diyorum çünkü tatlı görünüyorlar :D Sağ alttaki şekerlemeyi akşam yedim. Unlu hafif şekerli bir tadı var. İlk ağzınıza aldığınızda hafif şekerli bir tat yoğun un tadı alıyorsunuz. Yedikçe şeker tadı yoğunlaştı gibi geldi bana :)



Bunlarda telefon süslerim. Sol üstteki kore parası şeklinde, sağ üstteki ise tırnak makası. Elinde yelpaze tutan koreli bir namja var süsü olarak :D Alttaki ise yine bir telefon süsü. Çok şeker ve sevimli :D 



Gong Yoo sevdamı Bahar bile öğrendi hehe Saolsun iki tane çorap göndermiş. İkisi de birbirinden güzel. Hemde benim ayaklarıma oluyor :D Neden derseniz ben minik ayaklıyım 34 numara giyiyorum :D Tam oluyorlar ayağıma hehe



Gong Yoo dedik değil mi =) Bahar bana bir de Gong Yoo'lu bir dosya göndermiş :D İki tarafında da farklı Gong fotoğrafı var :D ♥♥



Bunlarda bayıldığım hep istediğim chopsticklerden. Kılıfı olsun desenleri olsun herbişeyine bayıldım resmen :) Kullanımı ahşap çubuklara göre zahmetli biraz ama olsun kullanması çok keyifli :)



Bahar bana bir sürü kozmetik malzemesi numuneler gönderdi. Eğer bana hangisi ne işe yarıyor ne zaman kullanılacağını yazarsan hepsini deneyip kullanacağım inşallah :D







Bunlar da yüz maskeleri. Hani dizilerde yüze yapıştırdıkları kağıt şeklinde olanlardan hehe




Şimdi gelelim fasulyenin faydalı kısmına. Şimdi yukarıda gördüklerinizin tamamı Bahar'ın kalbinin güzelliğinin eseri. Bazıları görgüsüz, yalaka ve içten pazarlıklı olduğumu düşünebilir. Umrumda değil açıkçası kimin ne düşündüğü. 

Ben Bahar ile yüz yüze hiç görüşmedim. Ama mail yoluyla, twitter aracılığıyla uzun sohbetlerimiz, konuşmalarımız oldu. Ben ona derdimi anlattım o bana derdini anlattı. Sanırım konunun özü olarak söylemek istediğim ben Bahar'ı yüz yüze görüşmeden sevdim diyebilirim. Güzel mevlamın iziyle yakın zamanda tanışma fırsatım da olacak inşallah. Allah hepimizin karşısına bizlere destek olacak insanlar çıkarsın. Kıskanç ve fesat insanları hem yüreğimizden hem kaderimizden uzak tutsun rabbim.

Ve cümlemi bağlarken kapanışa; Sevgili Bahar gönderdiğin herşey için çok çok teşekkür ederim. Basit bir teşekkürden başka birşey gelmez şimdilik elimden ama kısa zaman sonra sana bir süpriz yapmayı planlıyorum :)

14 yorum:

  1. Neden içten pazarlıklı olduğunu düşünsünler ne alaka? Seni bilen biliyorum çok gevezesin o kesin ha ha ama öyle kötü huyların yok fazla :P İyi günlerde kullan canım. Gong YOO'yu artık sevmesen de eski günlerin hatırına sakla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim milletimizin içi fesat. Gerçi sen anladın benim kastımın neye olduğunu ;) Geveze olduğum doğrudur ama boşa hiç konuşmam :D Gong Yoo akıllıca tercihler yaptığında tekrar sevilecekler listesinin en başında yer alıyor :D :P

      Sil
  2. Hediyelerin çok güzelmiş, bayıldım. Gong çorapları çok şirinmiş! En çok telefon süslerini sevdim ama güzel görünüyorlar. O metal çubukların tıpkısının aynısı bende de var ama ben kullanamıyorum elimden kayıp gidiyor :D Ahşap çubuklar daha kullanışlı.

    Güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoraplara ayrıca bayıldım. Sarılıp yatacağım o derece hehe Metal çubuk kullanmak çok zor. Çubuklar yuvarlak şekle sahip olduğundan tutmak daha kolay oluyor. Metal çubuklarda tutmak daha zor :)

      Sil
  3. O çorapları giymeyeceksin değil mi? =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçimdeki ses 'giyersen kafanı kırarım' desede zevk için arada ayaklarıma giyip sevgi gösterilerinde bulunabilirim euheuheue

      Sil
  4. Maşallah, ikinizin de ayrı ayrı takipçinizim, ne güzel bir bağ oluşmuş aranızda, özenle seçilmiş hediyelerden bile belli oluyor, Rabbim bozmasın, uzaktan izleyen biri olarak gerçekten çok hoşuma gitti :)) Boşverin millet ne düşünürse düşünsün, öyle olmadığı gayet açık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah :) Bazı insanlar vardır görmeden sevilir kanı ısınır insanın. Bu da böyle benim için. Allah nazardan saklasın =)

      Sil
  5. Güle güle kullan canımcım. Boşver sen milletin ağzı torba değil ki büzesin... Salla gitsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım. Yazımda o şekilde yazmamın sebebi gereksiz insanların gereksiz yorum yazmalarına engel olmaktı. En baştan yazdım yane euheuhe Umarım sen amerikada güzel vakit geçiriyorsundur :)

      Sil
  6. beyaz tatli erimis =) onun sekli oyle degildi . esantiyonlari actiginda biri kremdir biri losyon, losyon daha bir bulanik ,cok beyaz degil. once losyonu sureceksin sonra kremi. Cok az miktarda suruluyor hafif hafif vurarak yediriyorsun yuzune . birde bb cream esantiyonu var sanirim. onu nasil kullanacagini biliyorsundur =)
    begenmene sevindim sevdacim . =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz tatlının eridiğini tahmin ettim zaten :D Kozmetikleride en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım -ki birkaç tanesini çoktan denedim bile :D:D Yine tekrar tekrar teşekkür ederim canım. Yüreğine sağlık ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...