1 Ocak 2012 Pazar

Vileda Yılbaşı Hediyeleri



26 Aralık'ta akşamı canım arkadaşım Tarih84 aradı. Dedi ki; 'Sevdacım bak Facebookta firmaların düzenledikleri şahane yılbaşı çekilişleri var. Süper hediyeler veriyorlar'. Şöyle düşündüm acaba benim bu konuda bir şansım olabilir mi? Tarih84 'dene şansını ne kaybedersin ki' dedi.

Ben de onun sesine daha doğrusu onun 'şansa' olan inancına inandım. Böylece 28 Aralık'ta Vileda'nın Facebook üzerinden düzenlediği, bir fotoğraf içine gizlediği Vileda ürünlerini doğru bilmeye yönelik olan yarışmasına katıldım. Çekilişle doğru cevabı veren 10 kişiye Vileda yılbaşı hediye paketi hediye ettiler.

Hediye paketim 31 Aralık sabahı elime ulaştı. Vileda kırmızısı renginde şeker bir kutuda geldi hediyem. Hemen kutumu açtım ve hediyelerime baktım. Kutunun içinden çıkanlar şunlar:

* Vileda Mikrofiber Konfor Temizlik Bezi
* Vileda Power Tırnak Koruyuculu Bulaşık Süngeri
* Vileda Temizlik Bezi
* Vileda Süper Mocio Yer Silme 

Benim şansım arkadaşım Tarih84 ün bana haber vermesiyle kapıyı araladı. Siz de olur olmaz demeyin bazen hem sevdiklerinize hem de içgüdülerinize kulak verin. Kim bilir belki de şans o kadar da uzakta değildir. 

Şimdi diyen olacaktır bunun şansla ne alakası var. O zaman ben de şunu söylerim. Bence kazancın küçüğü büyüğü olmaz. Bazen para, bazen eşya bazen de insan kazanılır şans yoluyla...

Bol şanslı günler dilerim.

Sevgiler.

4 yorum:

  1. Tebrikler canım bu demek oluyor ki 2012 senin için şanslı bir yıl olacak. Artık bu temizlik malzemeleriyle evi dip köşe temizlersin. Bunun bir şarkısı var mıydı? Hangi şarkıyı mırıldanırsın bilemem ama evdeki temizlik,yemek,ya da kısaca evdeki her türlü iş senden sorulduğu için bunları deneyip kalitesini onaylamak da sana düşüyor. Vileda da epey cömert davranmış. Tekrar tebrik ediyor. Yorumumu daha fazla uzatamadığım için affına sığınıyorum. :) Ama denediğimi de görmezden gelmemenin ümit ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim:)) Ben şansa inanıyorum ama şansa inanmaya daha çok:) İnsan inanmalı, sonuçta sosyal mecraları kullanıyorsak içindeysek neden denemeyelim ki? çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  3. @La Fea
    Güzel sözlerin için teşekkürler. Ev işi yapmayı çok seviyorum ama temizlik bunun dışında özelliklede cam silmek ıyyykkk :)))) Yorumun 5,5 satır. Bu da demek oluyor ki bana hale 9,5 satır borçlusun euheuheuheuehue

    YanıtlaSil
  4. @tarih84
    Senin sayende kazandım bu hediyeleri canım =) Tabii ki şansın yardımınıda görmezden gelemem =) 'Denemek' işte bu 2012 yılı için kendime seçtiğim hedef cümlem =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...