25 Eylül 2011 Pazar

Sevda'lı YASAK!!!!




Şimdi şöyle ki annemin rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunduğumuz süre boyunca canım LaFea'mla bol bol telefonda konuştuk. Kendisi 35465876 gün 654543 aydır doktora gideceğini söyleyip duruyordu ne zamandır. Benim de canıma tak etti. Bu konuya el atmam gerektiğine karar verdim. Önce biraz vicdani kartlarımı oynadım. Dedim; bak görüyorsun annem nasıl hasta, sağlık her şeyden önce gelir, aksatma git mutlaka falan filan fistan. Baktım fayda etmedi. Artık bu işe 'Sevdalı' bir çözüm gerektiğine karar verdim.


Şimdi şu ki bizim hanım kızımız LaFea 'oje'yi çok sever. Sürmese de alacak yani o derece :) Rengarenk, gıcır gıcır, parlak çekiciliğine kapılır. Kısacası zaaf gibi bişi :) Benim arkadaşlık kitabımda 21215 nolu maddede şöyle yazar: 'Eğer arkadaşının iyiliği içinse en gizli sırlarını ve zaaflarını kötü emellerine alet edebilirsin' :D Ben de resti çektim LaFea' ya. Dedim; Sen doktora gidip sağlığın için bir şeyler yapana kadar sana oje almak YASAK!! O da bana söz verdi almayacağına dair (gerçi söz verme aşamasında lafı ağzından zorla aldım o başka :D ) İşin garibi vicdanına seslenmelerim sonuç vermedi ama şu oje yasağı işi olacak gibi. Zira randevularını almak için çabalıyor. Korkmayın canım önemli bir şeyi yok çok şükür. Kontrol falan olacak.


Hanım kızımız LaFea'nın oje maceraları; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1011, 12, 13  Bunlar kayıt altında olup aleyhine delil olarak kullandığım materyaller :D  Aşağıdaki fotoda ve blogundaki diğerleriyle beraber ojeleri saydık. 50 tane ojesi olduğuna kadar verdik. Evine gittiğimde sayacağım :D





Şaka bir yana LaFea bu karara benden korktuğundan falan değil sevdiğinden uyuyor. Yoksa kim engelleyebilir ki onu alır çekmecesinde saklar, kimsenin ruhu duymaz. (ama ben onun gözünün içinden anlarım o ayrı :D ) Gerçi elde ettiğim deliller oje aldığında yazmadan yapamadığını gösteriyor euheuhe Herşey bir yana ben ona güveniyorum. İster sevgisinden uyuyor deyin ister saygısından deyin yada gizli gizli almıştır bile deyin farketmez. Bu mesele artık LaFea ve tüm Türkiye arasında ehuehuehuehe :) :) :)



Biliyorum biliyorum çok kötüyüm ama zaten LaFea' da beni bu kadar mikrop olduğum için seviyor.


Bol 'YASAK-SIZ' günler.

6 yorum:

  1. ohh be içim rahatladı kızımıza kırk kere git şu doktora demekten ben artık illallah etmiştim. o bir doktora gidecekken ben bu sürede 40 kere kontrole gittim. oje cezası çok faydalı, hiiç vicdanın sızlamasın kuzum:)

    YanıtlaSil
  2. Ha ha ha koptum ya çok fenasın :) Ama valla gösterdiklerim dışında oje almadım. O ya da bu şekilde ben söz verdiysem tutarım en iyi sen biliyorsun. Tabii ki sevgimden başka kimse bana söz verdiremez konuyu bile açamazdı. Doktora gideceğim de ertelememim de kendimce sebepleri var sen de onları biliyorsun. O halde bu işi, bu hafta halledeyim ben. Krizim tuttu çok feci oje alasım var :)) Oje yasakladın ama far-ruj vs almayı da yasakladın bari onları serbest bırakaydın ha ha ha :)) Evet küçük mikrop kötü kadın kahkası attın değil mi bu yazı yazdıktan sonra? Doğru söyle! :D

    YanıtlaSil
  3. Merak etme canım 'mikrop' yapım sayesinde vicdanımın sesi LaFea'ma kapalı euheuheuhe Dimi artık birinin bu durma el atması gerekiyordu.

    YanıtlaSil
  4. @Tarih84 Yazarken görmedim Tanrımm ne vicdansız arkadaşlarım varmış benim ha ha ha :D Sen her konuda örnek kişiliksin zaten bebeğim :))

    YanıtlaSil
  5. Yaaa ben unuttum onu yazmayı. Şuracığa yazayım. Beni aradı hatun dedi bir gün 'Sevda oje yasak ama diğer şeylerde yasak mı?' Delimiyim ben tabi ki değilim. Dedim KESİNLİKLE YASAK :D Hatta yetmedi korece de söyledim :D

    Tamam itiraf ediyorum. Annem uyuduğu için sesli gülemedim ama kıs kıs güldüm :) :)

    YanıtlaSil
  6. sonuna kadar desteğim canım artık birilerinin @lafea'yı harekete geçirme vaktiydi nihahahaha:)

    öptüm canlarım sizi:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...