27 Eylül 2011 Salı

2 Yıl Oldu Bile... Nice 20 Yıllara ♥




Halbuki daha dün gibiydi Cevahir AVM'nin önünde LaFea'yı bekleyişim. (O günden anlamalıydım beni hep bekleteceğini :P ) Tarih 26.09.2009 hava hafif serin bir bahar havası :D :D  Cidden tüm detaylarıyla hatırlıyorum. LaFea ile ilk kez görüşeceğim. Nasıl heyecanlıyım, nasıl meraklıyım içim içime sığmıyor. O zamanlar internet üzerinden süren arkadaşlığımız Gong Yoo için bir mektup projesi yapmaya karar vermemizle gerçek hayata taşındı. Zaten o günde hem tanışmak hem de proje hakkında konuşmak için bir araya gelmiştik. Hiç unutmam LaFea elinde yapılacak listesiyle gelmişti :D :D :D


O şen ve mutlu günümüzü Türk halkıyla da şöyle paylaşmıştık vakti zamanında :D Gong Yoo, Mss.Nefertiti ve Ben euehuehue Yetmemiş bir kez daha buluşmuşuz. Gong Yoo Bahane Arkadaşlık Şahane  :D   Hatta utanmayıp bir de fotoğraflar paylaşmışız. Yüzsüzlüğün bu kadarı :D





Pekiiii... Şimdi sorarım size bu dostluk, bu arkadaşlık nasıl başladı bir bileniniz var mı?? Ara ara LaFea ile beraber bunun gırgırını geçeriz. Ben hala ara ara açıp okuyorum. :D  LaFea'nın 3 Mayıs 2009'da bloguna yazdığı Smiling Pasta yazısına yorum yazmışım. Tarih 11 Ağustos 2009 :) Ama nasıl yazmak. Methiyeler düzmüşüm, övmüşüm, iltifatlar yapmışım. Bir de bir kibarım bir kibar kırılacağım neredeyse :D :D Ama ama ama.... Aldığım cevaba bakın hele. 1,5 satırlık bir cevap :D Nasıl oldu da blogunu takip etmeye devam etmişim hayret :D :D  Hala bazen bana der 'yaa bak falan filan hakkında yazı yazdım yorum yapsana' ben de derim ki 'yaaa yemezler 2 satırlık cevap yazarsın sinir edersin beni'  Aramızda şaka kalmıştır anlayacağınız. Üşenmedim bir de ekran görüntüsü aldım :D Bir de kendi okumak isteyenler için; Smiling Pasta





P.S: Yalana bak :D Hepsini yorumlayacakmışşşş :) :)


İşte böyledir bizim arkadaşlığımızın dostluğumuzun başlamasının hikayesi. Hep söyleriz Gong Yoo olmasaydı bu kadar cana can olur muyduk bilemiyoruz. Ama Gong bizim yüz yüze tanışmamıza vesile oldu. Geri kalan tüm çingenelikler bize ait :D  Nice nice 20 senelere, bumburuşuk yaşlı pis mikrop insanlar olana dek :)

8 yorum:

  1. Ayy ben o listeyi unutmuştum :) Gör bak yaptığım işi nasıl ciddiye alıyorum. O bir buçuk satırlık cevabı başka bir blogda telafi etmiştim. Geçenlerde okuduk hatta hatırla. Sana büyük ikramiye misin diye sormuşum :) Hey gidi günler heyyy :) Dileklerine katılıyorum da mikroplaşmadan yaşlansak ya olmaz mı? Uslu kız, cici kız olsa(n)k :)) Ne dersin? Valla Gong YOO değil de iyi ki La Fea Mas Bella çekilmiş sen Google da aramışsın ve beni bulmuşsun :) 2-12-22 allah ne kadar ömür verdiyse o kadar süre beraber oluruz dilerim.

    YanıtlaSil
  2. hahaha:) iyiki t5anışmışsınız, iyiki tanışmışız. Gong bana vesile olmasada sinemaasya vesile oldu seninle tanışmama. sizi çok seviyorum koccaman öpüyorum şekerlerim:)

    YanıtlaSil
  3. Sizin arkadaşlığınız kesinlikle süper, aman aman diyorum. Hiç bozulmaması, hep böyle olması dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Şeyyy hmmm bende ciddiye alıyordum :D Olmazzzz hayır mikrop olmak yaşlanmanın önlenemez gerçeklerinden biridir :D İnşallah canım umarım dilediğin gibi olur ;)

    YanıtlaSil
  5. Bende öpüyorum canım yanacıklarından :) İyi ki kader ağlarını bizi bir araya getirecek şekilde örmüş :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederiz :) Küçüklerimize emsal olmak çok güzel bir duygu :D

    YanıtlaSil
  7. çukaheeee :D 2yıl olmuş hem de :D ben 1.sini kutlarken şok olmuştum, nassı 1 sene mi diye senin 2.si bitmiş :D :D hem de dolu dolu bitmiş :D
    lefae ile muhabbetlerinize koptum ahahha, bu aralar lafeaya çok pis takığım, rüyasında görmüş benim jisub'ı biliiin miii :D mimledim kızım onu :D :P bir de gelmiş sana 2 satır bişi yazmış, kavga da yazılmaz valla :D :D tamam çok abarttım hehe :D lafeacım şaka dediydim, zaten jisub'da seni tanımamış sorun değil yani benim için :P ahahhaha :D bi dakka ne diyordum, nefertiticim, canım benim ne zaman uzun bir yorum canın çekerse bana haber et ben gelirim yardıma :D :D (evet hala Lafeaya laf atıyorum kih kih ^^ )
    fotoğraflardaki gb hep gülün inşallah :D çok öpüyorum xoxox

    YanıtlaSil
  8. Lafea ile bizim muhabbetlerimiz meşhur olacak yakında zaten :) uzun yada kısa yorum yazman farketmez sen her zaman burada hoş karşılanacaksın ;) :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...