17 Ocak 2011 Pazartesi

Yüreğimde Ankara Rüzgarları... ^_^ (21.12.2010)

Uzaklardan çok uzaklardan bir sevenim var benim... Herkescikler duysun, herkesler kıskansın... Canım arkadaşım mavi doğum günüm için (aynı şeyi geçen senede yapmıştı) taaa Ankara'lardan bana bir hediye paketi gönderdi. Ne kadar mutlu olduğumu, ne kadar sevindiğimi, sevinçten havalara uçtuğumu anlatamam. Yaşamanız lazım... (Kasım kasım kasılan nefertiti)

Herbiri birbirinden anlamlı harika hediyeler gönderdi bana. Telefonda da biraz yakındı canımcım. Bu bizleri Ankara'ya belki 2313545 davet edişi. Ama dediğim gibi canım şartlarımız müsait olduğunda tez zamanda soluğu Ankara'da alacağız. Sözümüz söz... ;)

Hediyelerimi açıkça itiraf etmem gerekirse benim kadar seven birileri daha vardı. Kuzenimin bebişleri özellikle konuşan ayıcığı benden daha çok sevdi. Hele 2 yaşında olan Asya'mız 'I Love You' diyen ayıcığa resmen bayıldı. Eline ilk aldığındaki şaşkınlık anını maalesef fotoğraflayamadım :D







Ayıcıklı magnetime bayıldım. Hediyelerimin geldiği akşam, magnetin yalnız olduğu fotoğrafın solunda görünen minik şahsiyet, 2. fotoğrafta görünen pasta resmini yapıp bana getirmiş :) :) :)  Ufacık kollarıyla sımsıkı sarıldı teyzesine :)  Eeee tabiii yerini aldı baş köşede. mavi'min gönderdiği magnete tutturuldu :)

Keşanı çok aradım ama bulamadım. Annem nereye koyduğunu hatırlayamadı :) Geç yazdığım yazı için ne kadar özür dilesem az kalır. O güzel yanaklarından kocaman kocaman öpüyorum. Uzuuun uzuuunn seneler, uzakta olsak yakın da dostluğumuzun baki kalmasını diliyorum. Kendini yalnız hissedersen, yada artık yılmış yüreğindeki bize her zaman güvenebilirsin. Seviliyorsun canım :)

11 yorum:

  1. O kitaplara bayıldım!! Çok güzelmiş hepsi.

    YanıtlaSil
  2. güzel yazı
    sevdim :P
    zorla mı yazdırdım ne :D

    YanıtlaSil
  3. Oooo onlarda bişiymi.... Bir gün eğer üşenmezsem elimdeki kitaplarla ilgili bir post yazacağım :)))))

    YanıtlaSil
  4. Zorla mı???? Hiç duymadım, okumadım farz ediyorum. Nasıl sevindiğimi nasıl mutlu olduğumu kelimelerle ifade edemiyorum. Suçu bende değili, kelimelerin acizliğinde bulun :) :) Canım benim daha güzelini yazmak isterdim ama işte elimden ancak bu kadarı geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Bende aldım ki paket hıh.. Ne övünüyorsun :D

    YanıtlaSil
  6. Hehhh görelim o zaman hediyeleri bakalım.... :))))))

    YanıtlaSil
  7. evet görelim
    hani? ne göndermiş zevksiz Angaralı sana :D
    Nefi'm çok sağol güzel yazın vee emeklrin için. Bu aralar resmen içi boş biri oldum çıktım. Boş boş geziyorum boş boş nefes alıyorum. O yüzden ne yorum yapabiliyorum ne de sana güzel bir doğum günü yazısı yazabildim. Hediyeleri zevkle seçtim ama bu zevkle anca bu kadar seçebildim. Bir dahakine kendimi paket yapıp yollıycam :P
    beraber nice doğum günlerine. Siz Nisanda ankaraya gelin sizin çatallarınızı bıcaklarınızı fotoğraflayacağım bende :P

    YanıtlaSil
  8. Böyle bunalım takılmak neden??? Bu durum böyle sürdükçe eline hiçbirşey geçmez. Neşeli ol, umursamaz ol, kimseyi kafana takma, söylenenler umrunda olmasın. Benim felsefem bu. ;) Çok da işe yarıyor.

    Canım yorum veya post yazmadın diye kimse kusuruna bakmaz. Hele hele ben hiç bakmam. Beni tanıyorsun. Değer verdiğim insanların kusurlarına karşı her daim 'kör' olurum. Yani kısaca bunu da takma kafana. Hediyelerine bayıldığımı yazmıştım. Gerçekten. Ciddi ciddi ;) Beraberce kutlayacağımız nice uzun seneler diledim bende bu doğumgünümde :))))) Nisanda Ankara'ya geldiğimizde benden fırsat kalırsa sana, bol bol fotoğraf çekebilirsin. :P :) :)

    YanıtlaSil
  9. Bir şey diyeceğim ben amma zevksizmişim yahu? =D =D
    Bunlar ne bea? =D Hiçbir şey hatırlamıyorum ben bu paket hakkında. =D =D Birden rastladım bu linke Başlıktan ben olduğumu pek tabii anladım. (;))
    Bebişim ben sana neden ayı göndermişim acaba? =D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa deme öyle o ayıcığın yanındaki LOVE yazılı mini fincandan ben misler gibi türk kahvesi içiyorum ve seni hatırlıyorum ♥

      Biz büyüdükçe sevgimizde büyüdü. Sevdiklerimize hediyeleri yakıştıramaz, değer görmez olduk. ;)

      Sil
    2. Yaa öyle oldu sanırım. Eşek kadar olunca ayı pek çoçuksu geldi. Bide bi kerede iki ayı birden. =D =D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...