11 Ocak 2011 Salı

Doğumgünü Buluşması.. (21.12.2010)

Doğum günümde canım arkadaşım LaFea ile buluşmak için sözleştik. Mekanımız Asya kıtasında İstanbul'un kaymak tabakası diye tabir edeceğimiz insanların uğrak yeri olan Bağdat Caddesi oldu. Sürekli aynı yerlere gitmekten, sürekli aynı şeyleri yazmaktan hem biz sıkıldık hemde siz okurken bunaldınız :) İşte bu sefer canım dostum bir değişiklik yaparak beni Bağdat Caddesi'nin gizli kalmış nezih mekanlarından biri olan Kırıntı Restaurant a götürdü. Mekan tek kelimeyle harika. Sessizlik ve huzur arayanlar için tasarlanmış, gözlerden uzak, kısacası hem keseye hemde göze hitap eden hoş bir yer.


Gerek garsonlar olsun, gerek sunulan hizmet üst kalitede. Eğitimli ve düzgün kişiler çalıştırılıyor. Yemeklerin sunum tarzı beş yıldızlı oteller statüsünde. Porsiyonlar epey büyük ve gayet doyurucu. İç ve dış dekorda iç açıcı renkler kullanılmış. Yani gelen müşteriyi rahat ettirmek için herşey düşünülmüş. Eee bizde böyle bir ortama gidince karnımızı bir güzel doyurduk :D Ben etli+mantarlı dürüm ve gazoz içerken LaFea'm daha önce deneyip memnun kaldığı Club Sandiviç yemeyi tercih etti.






Güzel harika bir yemeğin ardından caddede bir süre daha turladık. Anladık ki o diyarlar bize göre değil. Taksiye atlayıp sevdiğimiz bir mekan olan Optimum Alışveriş Merkezi'ndeki Robert's Cafe'ye geçtik. Mekanda çok güzel kahve yapıyorlar. Starbucks kahvelerinden hiç farkı yok yani. Biz de LaFea'm ile kesemize hitap eden bu sıcak cafeyi tercih ediyoruz her seferinde. Hem manzarasıda buz pistine bakıyor. Eğer bir gün cesaret edebilirsem mutlaka buzda kaymayı deneyeceğim :) Ben Mocca lı kahve içtim yanında tiramisu ile beraber, LaFea'm da mozaik pasta ve bir bardak çay içti. Hepsi de çok lezizdi. :)






Velhasıl sözün özü diyeceğim odur ki arkadaşlar; içtiğiniz bir bardak su olsa da, dostunuz yanınızda ise eğer dünyanın en lezzetli içeceği olur o size. Çok güzel harika bir gün geçirdik canım dostumla. Bana birbirinden harika hediyeler almış canım benim. Asıl hediyesi doğum günümde hala gelmemişti. Yine de eli boş gelmemiş canım benim. Harika hediyeler ve bu mükemmel gün için tekrar teşekkürler canım benim. Diğer hediyem gelince onun içinde bir güncelleme yapacağım. Nice uzun seneler dostlarımla geçireceğim mutlu, huzurlu seneler diledim bu sene :)


Mor Kurdelalı Tacım


Mavi Kelebek Bilekliğim 


Mor Gümüş Bileziklerim 



Sağlıcakla Kalın Dostlar....



4 yorum:

  1. benim istediğim fotoğraflar yok.
    Yorum da yok
    ayrıca da afiyet olsun. La Fea anlar bunu ;) :P

    YanıtlaSil
  2. Sana özel hazırlıyorum canım benim. Sözüm söz ;) Bunu sakın unutma :(

    YanıtlaSil
  3. Güzel zaman geçirmene sevindin canım. Seninle zaman her zaman çabuk geçiyor :( Yetmiyor.. Kırıntı o kadar da sessiz değildir sen orayı bir de haftasonu gör :)

    Mavi anladım canım ama valla tesadüf :D

    YanıtlaSil
  4. [...] dostlar şuradaki yazımda canım dostum LaFea‘mın bana bir hediye daha aldığını, geldiğinde [...]

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...