7 Ocak 2011 Cuma

Çabuk İyileş Küçük Yıldız....

Değerli arkadaşım tarih geçtiğimiz çarşamba ameliyat oldu. Zorlu ve çok stresli olan bu dönemde rahatsızlığımdan dolayı yeteri kadar yanında olamasam da kendisini çok sevdiğimi ve kısa zamanda iyileşmesi yolunda dileklerimi bir kez daha buradan yineliyorum.

Dostum Lafea Perşembe günü tarih'imizin yanında olmak için İzmir'e uçtu. Şimdi onun yanında. Küçük yıldızımıza hepimizin adına göz kulak oluyor.

Çabuk iyileş yıldızımız. Senin ışığına ihtiyacımız var. Çünkü bilinenin aksine biz ışığımızı güneşten değil dostluğumuzdan alıyoruz. Kısa zamanda o neşeli, o heyecanlı ve o içten gelen yazılarınla dönüşünü bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma sakın.

Görsel Kaynak: burada

2 yorum:

  1. ahh canım, dostum, enerji kaynağım, tam pc kapatacakken durakladım ve bloğuna bakma ihtiyacı duydum.amelita dönemi ve sonrası bol sitresliyid, deşarj için bloğumla ilgilendim ama ilgilenişim birşeyler karalayıp köşeme geri çekilmem şeklindeydi. birkaç gündür blogları geziyorum neler olmuş neler bitmiş bakıyorum.öyle bir istekle geldim ve benim için kalem aldığın yaını gördüm.şuan gözlerimden yaş inmemesi için kendimi kasıyorum.çok duygulandım. sağolasın tatlım.iyiyim çok şükür daha da iyi olucam.moralim ve sıhhatim içinde güzel kararlar aldım, almakla kalmayıp uygulama plan-listelerini yaptım.çok kocaman öpüyorum seni. sağolasın bebeğim:)

    YanıtlaSil
  2. Senin iyi olman her şeyden önemli. Şu fani can bu bedende kaldıkça canım hep yanında olacağım Allah'ın izniyle. Sadece yalnız olmadığını bil yeter. İyi olacaksın, bunları da atlatacaksın. İleride bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksın. Moralini yüksek tut. Kendine iyi bak sadece bu bize yeter bidanem :) :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...