2 Haziran 2010 Çarşamba

Kalbim Sende Kaldı ♥ Judith McNaught

Uzun zamandır hatta çoook uzun zamandır yeni kitabını beklediğimiz tarihi aşk romalarının kraliçesi rakipsiz yazar Judith McNaught'un yeni romanı bu hafta itibariyle raflarda yerini aldı. Yeni çıkan kitabımız tarihi bir aşk romanı değil ancak modern zamanda geçen bu harika aşk hikayesini de soluksuz okuyacağımızdan eminim. Double Standards olarak dünyada basılan kitap raflarda Kalbim Sende Kaldı olarak yer alacak.



Konusu: Global Endüstrinin yakışıklı genel müdürü Nick Sinclair işini nasıl idare ediyorsa kadınları da aynı şekilde idare ediyordur... Büyüleyerek, meydan okuyarak ve acımasızca kendisine hakim olarak. Her şeyin en iyisine alışık bir adam olan Nick, Lauren Danner’ı işe aldığında bu mağrur güzelin kendisi için sıradan, yeni bir zafer olacağını düşünür. Fakat Lauren’ın parlak zekası ve nadir rastlanan azmi gözlerini kamaştırır, dahası kendisine karşı koymada ustalıkla yol alan bu cezbedici güzele aşık olur.

Ama Lauren’ın hayatı bir yalan üstüne kuruludur ve bu oyun her geçen dakika daha da tehlikeli bir hal almaktadır. Sırrı, Nick’in ona olan hassas güvenini ve o ana dek tanıdığı en güçlü adamla gelecekte birlikte olma umudunu tamamen yok edecek midir?

YÜREĞİN KRALİÇESİNİN BEKLENEN ROMANI KALBİM SENDE KALDI GÖNLÜNÜZÜ FETHEDECEK!

KADERİ OLAN ADAMI BULDUĞUNA İNANAN BİR KADIN...

SAF MUTLULUĞUN ACI GERÇEKLER KARŞISINDA BOYUN EĞDİĞİNİ TECRÜBE ETMİŞ BİR ADAM...

TUTKU UÇURUMUNUN GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN DERİNLİKLERİNE SÜRÜKLENEN DUYGU YÜKLÜ BİR AŞK HİKAYESİ...

“Etkileyici, duygusal, romantik bir gerilim... Olağanüstü… Kesinlikle okunması gereken bir roman.” Romantic Times



Ve kitaptan küçük bir dialog:

Nick en sonunda kafasını kaldırdığında, Lauren bu öpücükle artık ona ait bir şeymişçesine kendisini damgalanmış gibi hissetti. Telaşla titrerken eğilerek alnını onun omzuna yasladı. Nick’in sıcak dudakları yanağından şakağına doğru kayıp aşağı doğru inerek kulak memesini şakacı bir şekilde kavradı. Kulağına doğru boğuk bir sesle güldü.

“Sanırım sana bir özür borçluyum, Lauren.”

Lauren geri çekilip kafasını kaldırarak ona baktı. Gri gözleri tutkuyla ışıldayan Nick gülümsüyor olsa da bu, dalga geçer gibi alaycı bir gülümsemeydi.

“Neden bana bir özür borçlusun?”

Lauren’ın sırtına koyduğu elini yavaşça aşağı yukarı gezdirdi. “Çünkü bana saf olmadığını söylemene rağmen birkaç dakika öncesine kadar bu hafta sonunun üstesinden gelemeyeceğini, umduğundan fazlasıyla karşılaşacağını düşünüyordum.”

Hâlâ öpüşmelerinin etkisinde olan Lauren kısık bir sesle, “Peki şimdi ne düşünüyorsun?” diye sordu.

“Bu hafta sonu sandığımdan fazlasıyla karşılaşabileceğimi…” diye mırıldandı Nick. Lauren’ın parlak mavi gözlerine bakıp etkilenmesiyle birlikte kendi gözlerinin rengi koyulaşmıştı. “Ayrıca bana böyle bakmaya devam edersen Harbor Springs’e iki saat daha geç varacağımızı düşünüyorum.”

Bakışlarını anlamlı bir şekilde otoyolun diğer tarafında kalan motele çevirdi ama Lauren panikleyecek fırsat dahi bulamadan elini uzatıp güneş gözlüklerini burnunun üstüne yerleştirdi. “O gözlerin benim sonum olacak,” dedi neşeyle.



***


Bu arada sürekli sağda solda okuyorum ve duyuyorum bu şahane yazarın kitaplarını okumak isteyenler kitapların sıralamasını soruyorlar. Türkiye'de yayınlanan kitapların okunma sırları aşağıdaki gibidir. ;)

Kitaplar aşağıdaki sıralamalara göre okunmalıdır.

*

1. Düşler Krallığı
2. İçinde Aşk Saklı
3. Sen Gelmeden Önce

*

1. Sonsuza Kadar
2. Seni Beklerken
3. Mutluluk

*

1. Cennet
2. Kusursuz
3. Gece Fısıltıları
4. Aldığım Her Nefeste


Tek Romanları
1. Sana İhtiyacım Var
2. Kalbim Sende Kaldı

14 yorum:

  1. Yaaa ben bu kadının kitaplarına bayılıyorum. Her ne kadar, çoğu hikayeleri bazen cümlelerine kadar benziyor olsa da yine de ne yapıyor ediyor okutuyor o kitapları bana. Haşin bakışlar, gri gözler, geniş omuzlar, yanlış anlamalar, kötü zamanlamalar... Genelde hep aynı hikaye ama verdiği his farklı sanırım. Bir de erkek betimlemelerinin bir özetini çıkarırsak, o gri gözlü, geniş omuzlu, uzun boylu, haşin erkeği bir bulsam~~ neler yapacammm!! Sırayla okunması gerektiğini bilmiyordum. Bazı kitaplar birbiriyle alakalı ama sırası olduğunu hiç bilmiyordum. Olamaz! Şimdi hepsine baştan mı başlıcam???

    YanıtlaSil
  2. Canım hepsi Epsilon yayınevinin hatası. Kitapları saçma sabuk sıralamayla çıkardılar. Ama kitapları sıralamayla okursan daha zevki oluyor. Benden söylemesi. Kitabı henüz alamadım. Ama zaten daha 2 gün önce raflarda yerini almış. Hafta sonu D&R'ın yolu gözüktü bana :)

    Ama şöyle birşey var ki yüzlerce kitap okumuşumdur ama Düşler Krallığı kitabının kahramanları Jenny&Royce kadar harika bir çift görmedim, duymadım okumadım. Royce Westmoreland şimdiye kadar yazılmış en harika, en yakışıklı, en çekici, en vahşi, en aşık olunası yani kısace tüm en lerin bir ara olduğu bir karakter. Judith McNaught daha iyisini yazana kadar öyle de kalacak bence :)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle!! en iyisi düşler krallığı!!

    YanıtlaSil
  4. edebıyat üzerıne çok fazla yogunlaşmam nedenı ile bu yaz judith mcnaught ın içinde aşk saklı kıtabını okumaya başladım ve kah ağlıyarak kah gülerek bitirdiğim kitabın ardından diger kıtapları da buyuk bı zevk ıle okudum gercekten konu ve içerık olarak çok güzel eserler ortaya koymuş yazarımız

    YanıtlaSil
  5. tekrar okumaya değer kıtaplar

    YanıtlaSil
  6. bu kadın bi başka.ilk defa zevkle birinin kitabını okuyorum.kalbim sende adlı kitabını 1 gecede bitirdim okadar sürekleyici.hızımı alamadım cennet ve aldığım her nefeste adlı kitaplarını okuyorum.

    YanıtlaSil
  7. ilk defa kalbim sende saklı adlı kitabını okudum ve iki günde bitirdim harikaa birşey bu ya resmen etkisindeyim kitabın, başından sonuna kadar resmen film izliyormuş gibi canlandırdım kitabı tüm kitaplarını okumak istiyorum, diğer kitaplarıda bu kadar sürükleyici mi?

    YanıtlaSil
  8. Yazarın diğer kitapları da şahanedir. Ama özellikle ilk üç sırada yazdığım seriyi okumalısın. İşte o zaman buraya gelip yorum bırakmanı istiyorum. ;)

    YanıtlaSil
  9. Bir seyler demeden durabilecegimi sanmiyorum :) Judith varsa ben de varim :) Dusler Kralligi'ni tavsiye eden kitabciyi hep saygiyla anarim, sag olsun var olsun. :) Bir kere okuduysaniz Judith i hangi kitabi oldugu fark etmez elbet devami gelecektir. Yana yana ararsiniz kitablarini :) Kitabligimda Judith'in yeri ayridir, bas kose. Sonra Julie Garwood gelir :) Aglatan, gulduren ve cok sey yasatan yazar ve yapitlari :)

    YanıtlaSil
  10. Judith McNaught daha iyisini yazana kadar benim nazarımda en iyi dönen kitabı Düşler Krallığı olacaktır. Yazarın tüm kitaplarını okudum, hepsini beğendim ama hiçbirinde Düşler Krallığındaki tadı bulamadım :) Julie Garwood şahanedir. Onunda tüm kitaplarını okudum. Hem modern hemde dönem kitaplarını. Şahsi görüşüm sürekli dönem kitapları yazması :) En sevdiklerim Gelin ve Düğün ;) Şiddetle tavsiye edilir. Özellikle Gelin ;)

    YanıtlaSil
  11. Dusler Kralligi da ayridir benim icin. Julie Garwood kitablarindan seninde dedigin gibi Gelin ve Dugun favorimdir. Ama Sir da muthistir. :)

    YanıtlaSil
  12. kalbim sende kaldı okuduğum ilk kitabı. 2 günde bitirdim . kitap nasıl başladı ve bitti anlayamadım .ben bu hızla gidersem bütün kitaplarını yaz bitmeden okurum

    YanıtlaSil
  13. kitap okumayı çok fazla sevmeyen ben ilk kalbim sende kaldı kitabını tesadüfen otobüs molasında bir bayanı takip ederek almıştım 3 hafta bekledi evde kitap başlayınca iki günde bitirdim ve hemen diğer kitaplarını da araştırarak yorum yaptım. özellikle ilk üç seriyi tavsiye ettiniz, şimdi düşler krallığını bitirdim kesinlikle hakaret olarak algılanmasın Judith McNaught bir şey mi alıyor bunları yazarken :) nasıl bir hayal gücüdür bu. Harika ötesi ya kitap okumayı sevdirdi bana resmen herkese tavsiye ediyorum. Ve kendimin çok duygusuz olduğumu düşünürdüm ya ben yanılmışım ya da judith çok, çok fazla başarılı.

    YanıtlaSil
  14. Tam bir Judith McNaught hayranıyım ve umarım bana yardım edersiniz.Kalbim Sende Kaldı'yı aldım ama son sayfaları yok =/ Acaba kitabın sonunu bana detaylı anlatabilir misiniz ? 303'üncü sayfadan sonrası bende maalsef yok ve sinir krizi geçirmek üzereyim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...